tiistaina, tammikuuta 31, 2012

Työelämän laatua parantamassa

Onko tämä nyt sitä tragikomediaa vai onko kyseessä vain joku paradoksi? AKT:n puheenjohtaja Timo Räty on pitänyt muutaman vuoden liiton viestintäpäällikölle Hilkka Ahteelle mykkäkoulua. Itseäni on suuresti hämmästyttänyt miten tämä melko naisellinen keino, jonka koulun penkillä itsekin olen jokunen kerta istunut, Timolta oikein luonnistuu. Entä mikä on Timon motivaatio? Ehkä hän onb tasa-arvon asialla. Mykkäkoulu ei ole siis vain naisten oikeus. Ikävä asia on jo poliisitutkinnassa, mutta onneksi toverituomioistuin antoi Timolle vapauttavan päätöksen. Nyt voi sitten rauhassa keskittyä AKT:lle perinteisiin vienninedistämiskeinoihin. Eikä toki sovi unohtaa ammattijärjestöjen taistelua eläkeiän nostoa vastaan. Tosin hieman outoon valoonhan tuo taistelu joutuu, kun vaihtoehtona eläkeiän nostoa vastaan tarjotaan tyäelämän laadullista parantamista, jotta ihmiset voisivat työpaikoillaan paremmin. Mitenkäs se menikään: Tee niin kuin opetan, älä niin kuin teen....

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Nyt pitää olla varovainen ettei tuomitse syytöntä mutta jos spekuloidaan sillä, että Räty saattaisi olla syyllinen, niin täähän on ihan klassinen - kiusattu joutuu sairaslomalle ja joutuu jättämään työnsä kun luonnehäiriöinen kiusaaja vain jatkaa.
Mutta että Työntekijäliiton mies..ei hyvältä näytä.

Prepe kirjoitti...

Norppa, tiedät kuinka hyvä ihmistuntija olen. Ja kuinka kehityn siinä jatkuvasti.Kuten viikonloppuna huomasit...siksi tuomio on jo melkein luettu.

Norppa kirjoitti...

Prepe, tiedän toki ja varmasti itsekin huomasit miten olen alkanut kannattaa suoran puuttumisen mallia..?
Ja aiheesta lisää:
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/aktn-ja-timo-radyn-ongelmat-esilla-jo-2010-laitonta-kohtelua