torstaina, lokakuuta 15, 2009

Kepu ei petä koskaan

Väitetään, että kepu pettää aina. Miten niin? Kun miehet syrjäkyliltä pistävät tuulemaan, niin siihen voi aina luottaa, että tulosta syntyy. Se on jämti se!

Katsokaa nyt vaikka kepun ensimmäistä perintöprinssiä Kaikkosen Anttia. Kun Antti tarttuu toimeen, niin perästä kuuluu. Siihen voi aina luottaa. Ensin mies zättää vahingossa...mikä hemmetti sen nimi olikaan...näitä BB-, Unelmien poikamies ja Idols-Sofioita tulee nykyään joka tuutista...no, jonkun pornahtavan C-luokan julkkiksen kanssa. Sitten paljastuu, että Antti oli keksinyt hyvän ehdokkaan, jota tukea ihan tolleen niinku yleishyödyllisessä hengessä. Siis itsensä. Ja lopulta samassa kepulaisessa yleishyödyllisessä hengessä Kanki pitää kymmenkunta taloyhtiön hallituksen kokousta viiden minuutin välein ja kuittaa vähän ekstraa yhden siivoojan palkan verran. Siitäkin huolimatta, että jäljet on siivottu useaan otteeseen aika amatöörimäisesti. Paskaa kun tuntuu löytyvän koko ajan joka nurkasta.

Tämän tragico comican kruunasi viime perjantaina MTV3:n Totuuden hetki ohjelma, jossa espoolainen kuljetusalan yrittäjä, reilu satakiloinen Marko Hento kertoi fantasioineensa siitä kuinka haluaisi ohjata taksimiehen varmoin ottein kankensa Kankeen... Jess!!! Vahingon ilo on paras ilo. Myönnetään.

Ei kommentteja: