tiistaina, marraskuuta 17, 2009

Apua aamuvitutukseen

Viimeisten parin viikon aikana jokainen arkiaamu on tuntunut aivan käsittämättömän raskaalta kuin luokanvalvojan muistutuslappu vanhemmille ala-astelaisen repussa. Pää on painanut aamuisin ainakin sata kiloa, vaikka kovalevylle ei ole yön aikana kertynyt kilobittejä yhtään sen enempää kuin illalla nukkumaan mennessä. Ylösnousemus on tuntunut lähes yhtä uskomattomalta kuin 2000 vuotta sitten Juudeassa, mutta ylös on kuitenkin päästy. Väkisin. Sisulla. Itsensä tähän epäinhimilliseen suoritukseen pakottamana. Tämän joka-aamuisen taistelun uuvuttamana olen yrittänyt keksiä ratkaisua ongelmaan. On vain pakko. Seuraavaan lomaan on vielä puolitoista kuukautta.

Kävelin tänään töiden jälkeen Stokkalle. Tuttu kodinkonemyyjä osasi heti auttaa kun kysyin "Tarvitsen sellaisen lampun aamuvitutukseen!". Hän esitteli myymälän sarastuslamppu valikoiman. Ei ollut kovin montaa vaihtoehtoa tarjolla, mutta pari kuitenkin. Päätin ostaa mallin, jossa on iPod -telakkakin valmiina. Nyt voin siis valita millä Dannyn biisillä aamunin aloitan. Mahtavaa!

Nyt vain odotellaan. Keskustan Stokkalla olivat haluamani sarastuslamput päässeet loppumaan. Muista tavarataloista kyllä löytyi. Kielsin kuitenkaan tilaamasta Itiksestä tai Jumbosta. En kai mä mitään itähelsinkiläistä tai vantaalaista lamppua halua! Oikeesti! Tampere kuulosti paljon paremmalta vaihtoehdolta. Luovuin kuitenkin periaatteistani ja tyydyin itähelsinkiläiseen vaihtoehtoon nopeamman toimitusajan toivossa. Se tehoaako sarastuslamppu selviää tällä palstalla parin viikon kuluessa.

5 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Olisit ostanut vain suoraan kirkasvalolampun. Se tehoaa.

Horst kirjoitti...

Maantieltä taloon olisi varmaan aika hyvä. Tai Tuuliviiri. Nuo on siis Dannyn kappaleita.

Anonyymi kirjoitti...

Aurinko nousee idästä!

- Fogues

Prepe kirjoitti...

"Masentaako?" kysyttiin ja tarjottiin kirkasvalolamppua. "Ei. Vituttaa vaan niin sietämättömästi aamuisin." vastasin ja ostin sarastusvalaisimen.

Fogues. On vähän sellainen tunne, että te itähelsinkiläiset estätte sen nousemasta kun sitä ei ole vähään aikaan näkynyt...

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa kokeilla myös Hasselhoffin hittejä. Menevät samaan sarjaan. MinkkiP