maanantaina, joulukuuta 28, 2009

Ahdasmielisyys ei parane Vanhasen liikavarpaita leikkaamalla

On se kumma, että nurkkakuntaisuutta, ahdasmielisyyttä ja kapeakatseisuutta korjataan nykyään jalkaleikkauksilla. Kaikkeen se lääketiede pystyy. Tai sitten ei! Kun katsoo kepun ehdokaslistaa Suomen seuraavaksi pääministeriksi, niin ei paljon lohduta. Oma antipatiani Matti Vanhasta kohtaan ei ole ollut antipatiaa Mattia kohtaan henkilönä, vaan kaikkea sitä mitä hän edustaa. Nyt tilalle on tarjolla samanlaisia tanttoja ja toopeja, kevätkylvöstä ja harmaasta väristä tautiset vibat saavia menneen maailman reliikkejä. Kaivoipa joku vanhan Paavo Väyrysenkin jostain Tehtaankadun lähetystön uumenista mukaan peliin. Sanokaa minun sanoneen: Ei tämä tästä paremmaksi muutu.

Täten lupaan ja vannon jatkavani omaa henkilökohtaista ristiretkeäni sitä takapajuisuutta, suvaitsemattomuutta ja oman edun tavoittelua vastaan, jota Suomen Keskusta edustaa. Nimittäkää kylähulluksi maakuntien vihreää väriä palvovan juntit. Minulle kaupunkilaiselle ette parempaa kunnianosoitusta voi suoda!

4 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

En mä usko, että Kylähullu titteliä ihan saa vielä siitä, ettei ole samalla linjoilla keskustan kanssa. Jotain muuta tähän vielä tarvitaan.

Hanna Kopra kirjoitti...

Tai ehkä just Kylillä, muttei Kaupungissa.

Miss Universum kirjoitti...

"Oma antipatiani Matti Vanhasta kohtaan ei ole ollut antipatiaa Mattia kohtaan henkilönä, vaan kaikkea sitä mitä hän edustaa."

Hmm..näinköhän..?

Prepe kirjoitti...

Ok, ehkä vähän henkilöäkin. Mutta en minä ole ainoa joka syyllistyy muunneltuun totuuteen.