maanantaina, syyskuuta 27, 2010

Taas viattomia kiusataan

Tuomas Kyrön mielensä pahoittajaa lainatakseni: Kyllä minä siitä mieleni pahoitin. Kun umpirehelliset keskustan tytöt on leimattu puliveivareiksi. Paulan mies tukenut kotimaista kaivosteollisuutta. Paulan tuella tai ilman. Hyvällä asialla kuitenkin. Perän Pekkakin sen sanoi, että ei siitä uraniuutisesta kukaan voinut rikastua. Niinhän se on, että jos rikoksesta ei hyödy, niin ei semmosta rikokseksi voi luokitella. Turhaa vouhotusta. Kyllä nyt väärää puuta haukutaan. Kyllä ne oikeat rikolliset on ihan muualla. Pakolaiskeskuksissa ja Stokkan kulmalla pahvikipon kanssa elantoaan ansaitsemansa. Ja samaan aikaan vanhusten asiat on rempallaan eikä suomalainen mies saa naista kun joku ulkomaaneläjä ne korupuheillaan vakuuttaa erinomaisuudestaan. Hyvä että Paula on sentään miehen ittelleen löytänyt. Ja oikein talousneron. Semmosen kurun vai mikä se on. Ja kotimaisen kuin K-kaupan Costa Rica.

Ja sitten on tämä Kiviniemen Mari. Naisimmeinen. Pääministeri. Vasta toinen nainen siinä virassa. Pyyteetön yhdistysihminen henkeen ja vereen. Kansanvallan asialla tukemassa maalaisliiton perinteikästä sivistystyötä. Ja järki-ihmisiä. Antaa tukensa vain semmoselle jonka parhaiten tuntee. Ei sitä niin isoja summia kellekään vieraille anneta. Ei kellekään hyvänpäivän tutulle tai julkkikselle. Vaikka hyvä mieshän se Alatalon Mikkokin on. Sinilasinen, vaan ei -silmäinen. Maalaispoika. Hyviä kepulaisia perinteitä Mari jatkaa. Niitä samoja joita Matti ja Anneli ennen häntä. Ovat niin rehellisiä kuin vain voivat. Siinä hommassa on joutsenmerkki vihreällä pohjalla neliapilan keskellä. Maassa eletään maan tavalla. Niin myös meillä Suomessa.

3 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Se tulee kuin faksi. Kerta toisensa jälkeen. Tai ilmoitus Cityn deitti-osiossa.

Norppa kirjoitti...

Mediapeliä!

Anonyymi kirjoitti...

On se törkeätä kun yleistetään ja syyllistetään kaikki katukuvaamme rikastuttavat kerjäläiset. Tänäkään vuonna he eivät toistaiseksi ole Suomessa saaneet aikaiseksi kuin alun toistatuhatta rikosta. Kehtaa vielä joku ehdottaa kerjäämisen täyskieltoa. Sehän on rotusortoa! Ranskakin meni ja karkoitti ne kaikki. Minkä ihmeen takia? Mun mielestä voitas kutsua ne kaikki tänne.

Kyllä ne todelliset rikolliset ovat aivan muualla. Kaikki Keskustan kannattajat pitäisi ensin saada tuomittua ja telkien taakse. Niinkuin tää vaalirahajuttu sen osoittaa. Ei missään muussa puolueessa mitään tukia oo koskaan otettu vastaan.

Meillä täällä vihreissä on ehdotettu koko maaseudun julistamista natura-alueeksi. Meillä kun ei kellään ole metsää niin toisten omaisuutta on niin mukava sosialisoida. Siitäs saavat tyhmät maalaistollot! Ja sitten yksityisautoilu pitäisi ehdottomasti kieltää. Miksei kaikki Suomessa aja ratikalla tai muilla julkisilla? Kyllä meillä täällä kaupungissa tiedetään miten pitäisi elää ja olla mutta eihän ne tyhmät siellä maalla tajua.

Käytiin just porukalla päästämässä 1 000 minkkiä irti. Ne näytti sielä niin onnettomilta.