torstaina, maaliskuuta 01, 2012

Turvallisuusuhka?

Pena Perussuomalaisen eli Hakkaraisen Penan toimintaa seuratessa tuntee itsenäsä vanhaksi. Kaveri kreisibailaa aamu kuuteen arki-iltaan epämääräisen motoristikerhon tiloissa ja menee seiskaksi töihin. Touhun tiimellyksessä yrittää vielä päästä pukille. Kun ei säälistä pääse, turvautuu euroihin. Koska kyseessä on Penan mielestä leikkiraha, ei kyse voi olla seksin ostamisesta. Todella vauhdikasta toimintaa viisikymppiseltä kansanedustajalta. Mitäköhän Penan meno oli silloin, kun hän ei vielä ollut raitis?

Pena Perussuomalainen on kuitenkin kunnon protestantti. Oli ensimmäinen sairauspäivä palkaton tai palkallinen, niin luterilaiseen maailmankatsomukseen uskovana töihin on mentävä vaikka henki lähtisi. Niinpä Pena asteli aamuseiskalta suoraan moottoripyöräkerhon bakkanaaleista työpaikalleen ratkomaan Euroopan velkakriisiä. 

Mutta tekevälle sattuu. Työmiehen työkalupakki oli jäänyt moottoripyöräkerhon tiloihin. Ikävää. Turvallisuusuhka? Joidenkin mielestä kyllä. Itse en olisi kovin huolissani. Salkusta tuskin löytyi Erotikan maailmaa, Seiskaa, Jallu-pulloa ja puoliksi syötyä HK:n Sinistä kummallisempaa evidenssiä älyllisestä elämästä. Ei siis tarvetta kutsua Supon sinivuokkoja paikalle tai julistaa kansallista hätätilaa. Tuon paketin kanssa Pena on varmasti turvassa.

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Onko tämä nyt jotenkin suvaitsematonta? Saako tällaista kirjoittaa? Ettei vaan tulisi sellaista mielikuvaa, että vain tiettyä pers..persu.eiku perusryhmää vainotaan?