perjantaina, joulukuuta 28, 2007

Nenään sattui

Eilen huippukiekkoa - ja huippuilta. Ensin HIFK-Kalpa taaperrus Nordensködlin hallissa erään suomalaisen tekstiilialan yrityksen "vieraana". Minä, velipoika, serkkupoika ja Sepi. Pelin jälkeen Teatteriin. Minä, velipoika, serkkupoika ja Sepi. Teatterissa oli lisäksemme pari insinööriä keskustelemassa maailman tilasta, pari kissaa ja Carl Danhammer, Viron Elvis - tietysti! Siirryttiin Kalleen. Minä, velipoika ja Sepi. Serkkupoikaa kutsui perheonni. Velielle ei tullut kutsua kotiin. Yleensä tulee - kuulemma.

Piti sitten mennä sinne Kalleen. Minä, velipoika ja Sepi. Puolenyön jälkeen Suomi-baarissa oli täysin unohtunut illan alkuperäinen tarkoitus käydä katsomassa peli ja ottaa ehkä yksi pelin jälkeen. Tulikin sitten otettua yksitoista - vähintään. Velipoikakin häipyi, Sepi jäi. Hauskaa oli. Puolitutussakin seurassa.

Aamulla oli nenä kipeänä. Yöllä kotiin tultuani syleilin vessanpönttöä. Edellisestä kerrasta olikin aikaa. Pudottautuessani 1,5 m2:n kylpyhuoneessani polvilleni iskin nenäni pöntön reunaan. Olisin voinut iskeä hampaanikin. ...illoin ei oli-i paljoa nauattanu. Nyt vielä juttu luistaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Reipasta!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko iso pipi nenään? Ihan kiva että joku muukin kompuroi jurrissa.

Prepe kirjoitti...

Pojat on poikia...

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin vaikuttaa siltä, että Prepe tarvii uuden ihmislähtöisen ja käyttömukavuuksiltaan pimpatun vessan pöntön. Sellaisen, missä kansi aukeaa ääni/liikeohjauksella ja missä on pehmustetut reunat. Japaniin vaan opintomatkalle..