keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Rikos peruttu - no sittenhän kaikki on hyvin!

Keskustalainen laintulkinta. Missä helvetin oikeustieteellisessä sitä opetetaan? Pohjantähtiopistossako kenties? Viikko sitten keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli ilmoitti, että ei ole eikä aio noudattaa vaalilakia. Ei kuulemma tarvitse kun siitä ei rankaista. Hyvä Timo! Lain yläpuolella ei kai ennen sinua ollut kuin Jumala. En tiennytkään että Jumalakin on kepulainen. Ettei vaan olisi kalju silmälasipäinen mies...silloinhan se tarkoittaisi sitä, että Paavo Väyrynen olisi Jeesus...

Mutta sinä Timo kaduit, palautit rahat ja paljastit ketkä olivat lahjoittaneet sinulle yli 1700 egeä. Ja omasta mielestään olet nyt rehti suomalainen. (Siis yhtä rehellinen kuin rehti Lapin jätkä Jari Isometsä Lahdessa 2001...). Timo: ei tehtyä saa tekemättömäksi. Sinun mielestäsi lakia voi rikkoa. Ei rahan palauttaminen muuta sitä tosiasiaa. Pohjimmiltasi olit sitä mieltä, että lain rikkominen on ok, mutta julkisuuden paineen edessä toimit toisin. Hyvä että politiikan huipultakin löytyy vielä suoraselkäisyyttä.

Esimiehesi Matti ei halua kommentoida laintulkintaasi ennen kuin on keskustellut kanssasi. Matti ei nyt yleensäkään mihinkään omenamehua väkevämpään ota kantaa. Topi Sukarin Ideaparkia hän kuitenkin ehti Brasiliasta asti puolustamaan. First things first! Eikä siinäkään kai rikota lakia kuin ihan vähäsen, joten ei sen nyt niin väliä. Pitäähän se Vihtiin Ideapark saada! Mitä sitä immeiset selviää jos kylillä ei kunnon kyläkauppaa ole? Sen jälkeen omat Ideaparkit muihinkin ruuhka-Suomen kasvukeskuksiin kuten Lammille, Kalvolaan, Askolaan ja Pornaisiin...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hö. Kai nyt Masa ehtii tukemaan oman tukijansa pikkuprojektia, ainakin näin epäilee Ylen uutiset. Sitä paitsi toi yksityisautoilun tukeminen on muutenkin Masan sydäntä lähellä, että muutetaan kaikki vaan Nurmijärvelle tai muihin kehyskuntiin, nii heti on onnellisempi olo.

Ja loppuun kiitokset: nykyään muistan Masan lärvin telsussa vilahtaessa sut (vaikkei tunnetakaan) ja sun Masa-aiheiset, raikkaat pamfletit. Jotenkin se tuska helpottaa, kun tietää jakavansa sen muiden kanssa.

Nimim. Lukija Espoosta

Norppa kirjoitti...

ootko sä huomannut, että kirjoituksesi on erehdyttävästi alkanut muistuttaa matti-esko hytösen kirjoitustyyliä...? eipä, että siinä olisi mitään pahaa, onhan hytönen timmi jätkä.

Anonyymi kirjoitti...

En kai ole muuten alkanut muistuttamaan Matti-Eskoa...?