sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Aina mukana!

Kiitos sille nörtille, joka on kehittänyt mobiiliseen muotoon yhden ihmiskunnan tärkeimmistä keksinnöistä sitten pyörän. Teksti-tv, tuo jatkuvasti päivittyvä journalistinen informaatiohäkkyrä, kulkee nyt 3g -kännykän omistajan mukana kaikkialle minne isäntänsäkin. Enää ei tarvitse odottaa selaimen päivittymistä hitaassa verkossa saadakseen selville viimeisimmät tiedot sm-liigan runkosarjakierroksesta. Nyt vain avataan aplikaatio valikosta ja muutaman sekunnin kuluttua ruudulle ilmestyy jatkuvasti päivittyvä teksti-tv. Loistavaa! Mahtavaa! Tämä ei tietenkään poista miesten käyttäytymiseen liittyvää ohjelmointivirhettä, jossa noin 15:n minuutin välein ohjelmaa kuin ohjelmaa seurattaessa on viimeisimmät kuulumiset maailmalta tarkistettava näppäilemällä kaukosäätimessä joku maaginen kolmen numeron yhdistelmä. Tässä vielä lyhyt kertaus YLE:n teksti-tv:n tärkeimmistä sivuista sinulle, joka haluat olla kiinni ajassa!

100 Uutisotsikot
174 Maailman pörssit
201 Urheilun otsikot
202 Urheilu lyhyesti
221 SM-liigan tulospalvelu
260 Kansainvälinen jalkapallo, erityisesti Valioliiga
301-304 TV-Ohjelmat tänään

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys äskeiseen: 186 ja siinä 25 alasivua pitää sisällään pitkän koron rahastojen tilanteen päivittäin! Erittäin mielenkiintoista.

t. James Bond

Norppa kirjoitti...

811 Reseptiarkisto

Harmi että käytösopasta ei jostain syystä ole listattu. Yle varmaankin juuri päivittää sitä. Sekin olisi hyvä olla aina mukana.