tiistaina, helmikuuta 10, 2009

Vihdoinkin voitto

Kiitos pääministeri Matti Vanhanen! Te olette minulle inspiraatin lähde. Ja parhaimmat onnittelut! Miltä se nyt tuntuu? Olla siis voittaja. Veret seisauttavaa. Eikö totta? Varmaan hieno fiilis ottaa niskalenkki espoolaisesta yksinhuoltajasta, jota kuvaavat parhaiten adjektiivit reppana ja julkisuushakuinen. Sehän tiedetään, että panomies ei paljon taaksensa katso, mutta...no...Ei siitä sen enempää. Mutta voitto on aina voitto. Kuka tässä nyt maalieroja tai tyylipisteitä laskemaan. Eiköhän skoolata lasi omenaa voitolle. Siitäkin huolimatta, että maailman talous ja Suomen siinä mukana, on vahvassa syöksykierteessä. Teidän ristiretkenne on kuitenkin pelastanut nyt kaikki maailman timokallit, lylyrajalat, mikkoalatalot ja tietysti tanjasaarelakarpelavienoset Seiskan ilkeiltä juoruilta.

En tiedä, mutta arvelisin että hovioikeuden päätös ei syntynyt äänestämällä. Jos olisi, niin todennäköisesti olisitte hävinneet tämänkin vaalin. Kuten kaikki muutkin vaalit mihin olette pääministerinä joukkonne johdattaneet. Nauttikaa nyt voittajana olemisesta. Se tuskin kestää yli europarlamenttivaalien.

Yhden kysymyksen haluaisin kuitenkin teille vielä esittää. Ylen uutisissa kerrottiin äsken, että hovioikeus perusteli päätöksessään Ruususen kirjan aiheuttaneen teille "vahinkoa, kärsimystä ja mielipahaa". Miten te aiotte korvata kaiken sen vahingon, kärsimyksen ja mielipahan jota aiheutatte paitsi minulle ja blogini lukijoille, jotka joutuvat näitä pakkomielteisiä moraalittomia liian yleisiä kategorisointeja lukemaan, niin myös kaikille muille suomalaisille, joille Nurmijärven amerikkalasta lähiöelämäntapaanne tyrkytätte?

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Sääli ettei meillä ole "sugar-daddy" tyyppisiä sivustoja.. ei olisi pääminsterin tarvinnut vongata seuraa suomi.24:sen sivuilta, jossa käy muitakin kuin poliittisesti korrekteja vaimoehdokkaita.