perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Havaintoja tältä viikolta

Käänsin sattumalta alkuviikosta television SUB TV:lle. Sieltä tuli Pelastaja. Yrittivät pelastaa kissaa puun latvasta. Hetkinen....Lauttasaaren vesitorni...tutun näköinen apteekki. Mun talo! Ja ei todellakaan vaikea arvata kenen urpon kissa!!!

Keskiviikkona olin Espoo Ringside Golfin värikkäässä yhtiökokouksessa. Odottaessani jonossa rekisteröitymistä eräs rouva totesi:"Tiedätkö miksi naiset kutsuvat sinua kun näkevät sinut golfkentällä?". Arvon rouva, tiedän kyllä. Siksi hankin uudet silmälasitkin, jotta en ihan joka viikko kuulisi yhdennäköisyydestäni erääseenkin europarlamentaarikkoon. (Ei, kyseinen europarlamentaarikko ei ole Paavo Väyrysen tilalle noussut Samuli Pohjamo toim.huom.!)

"Are You Interested?" Facebookin sovellus jolla voi hakea "uusia ystäviä". Joo, olen supersuosittu Venäjällä, mutta that is not the point! Arvoisat naimisissa olevat tai muuten vaan styylaavat ystäväni joita vaivaa arjen harmaus tai nalkuttava akka. Jos on pakko klikata jonkun pimun kohdalla "Yes, I am interested!" niin kannattaa huomioida seuraava: Kaikki ne, jotka olet ystäviksesi valinnut Facebookissa saavat tietää asian jos et ole tajunnut muuttaa asetuksia. Ja aika harva näyttää huomanneen...

Ei kommentteja: