torstaina, helmikuuta 21, 2008

ÄsDeePee - ei hyvin mee!

Ei voi kun vierestä seurata ja ihmetellä demarien puheenjohtajatouhua. Eikö sieltä oikeasti löydy ketään muita kuin presidentin ex-heila ja pari sosiaalitanttaa? Luulin, että Eeron - joka on muuten tosi edustava, hauska ja karismaattinen tyyppi jos vaihtoehtona on viikon pussissa ollut ranskanleipä - tilalle haluttaisiin tuoretta verta ja muutosta, mutta what a heck! Vanhat sotaratsut vaan esiin! Kohta varmaan raahataan Pertti Paasio taas median kiusattavaksi.

Vaikka YLEn taloustutkimuksella teettämän tutkimuksen mukaan puolueen kannattajat haluavat johtajakseen alle 50-vuotiaan henkilön, joka hurmaa olemuksellaan tai puhuu joukot pyörryksiin, niin kannatuskyselyn mukaan suosituimmat ehdokkaat ovat juuri reilusti alle 50-vuotias Tuomioja sekä hurmaavan olemuksen ja puhujan lahjat omaava Filatov! Demarit, oikeesti: eikö muuta löydy? Siinä sitä on innovatiivista porukkaa joka johtaa Suomen laivaa globalisaation aallokossa. Jos oikeasti luulette, että Filatov tai Tuomioja herättävät kaupunkilaisissa halun äänestää demareita, niin aika pahasti mettään menee. Ja sinne ei kannata lähteä koska siellä jyrää ihan yhtä tylsä ja patakonservatiivinen kaksinaismoralistinen Suomen keskusta johtajansa Jarmo Korhosen johdolla. Mutta hei: jokainen on oman onnensa seppä. Maailma on muuttunut ja jos ei peliä osaa pelata niin turha itkeä jos ei siinä pärjää.

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta, kenet sä haluisit nähdä demareiden johdossa?

Prepe kirjoitti...

Kerro sä mitä löytyy? Olisiko jotain nuorta ja muutoshenkistä? Ehkä Guzenina-Richardson voisi muuten olla ihan jees, mutta voisi sitä kokemusta olla kuitenkin jonkin verran enemmän.

Norppa kirjoitti...

Tota mä just tarkoitin. Ei puolueen puheenjohtajaa voi yhtäkkiä vetää hatusta ja olla " Hei, Jaana Pelkonen olis varmaan sellanen joka ois nuori, moderni ja mediahenkinen. Naisten ois helppo samaistua ja miehetkin tykkäis " Valitettavasti puolueenjohtajalla pitäisi olla myös poliittista kompetenssia.
Mä olisin oikeaa sukupuolta, oikean ikäinen, eikä mulla olisi edes perhettä, joten mä voisin ottaa koko sosiaalidemokraattisen kentän perheekseni.. mutta - päinvastoin mitä esim. Mippe, niin mä en halua, ja olen valinnut tän niin paljon helpomman ja vähemmällä päästävän tien.
Musta kaikkien suomalaisten pitäisi päästä valitsemaan sdp:n puheenjohtaja demokraattisesti kansanäänestyksellä, niin loppuis narina.