keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Kakka on kakkaa vaikka se olisi tv-ohjelma

Pakkohan allekirjoittaneen oli seurata Suomen unelmien poikamiehen ensimmäinen jakso. Ohjelma oli kuvattu Vanajalinnassa, joka on kuulemma romanttinen ympäristö. Pakko kai olla koska siellä on vietetty niinkin romanttisia hetkiä kuin Nora menee naimisiin, Sinkkuäidille sulhanen, Kimi ja Jennin häät sekä Prepen aina epäonninen Linnagolfin 9-reikä, jossa ainoa miehen ja naisen välistä läheistä hetkeä muistuttava asia on ollut v-sanan hokeminen muutamaan otteeseen kun pallo ei ole mennyt reikään lyhyintä mahdollisinta reittiä.

Mutta parasta Suomen unelmien poikamiehessä olivat:

- Mulla on kolme vuotias poika.
- Ai mut hei, llllloistavaa.!

- Olen kolubialaista syntyperää.
- Hei, mua on aina kiehtonut kaikki eksoottinen.

Juonto:"Suomen unelmien poikamies opiskelee sosionomiksi ammattikorkeakoulussa." Missä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta kun samaan aikaan se urpo kulkee kuvassa Helsingin yliopiston käytäviä läppäri kainalossa hemmetin snyginä.... "Tuu ny pois sieltä! Se on sivistyksen kehto! Seksimessuille pääsee ehkä dildoja esittelemään esiintymällä tosi-tv:ssä, mutta ei yliopistoon!" (Toim.huom!)

Loppukevennykseksi erään unelmien ukkomiehen kanssa käyty keskustelu tältä päivältä tosielämästä:
- Kato. Eiks oo aika hyvän näkönen kissa kuvassa?
- Juu-u. Kaikki jolla on pitkät hiukset on hyvii.
- Eiks sun vaimolla oo lyhyet hiukset?
- O!

6 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Pakko korjata. Se oli "Noora menee naimisiin".

Anonyymi kirjoitti...

Nora, sä oot niin tarkka! Ja aiheellisesti.

- Noora

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on tuo unelmien ukkomies? Anna vihje.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Nora ja Noora. Näinhän se olikin. Pienenä pikanttina yksityiskohtana mainittakoon, että tv:n Noora on tutun tuttuja ja allekirjoittaneelle yritettiin aikoinaan järjestää sokkotreffejä hänen kanssaan...siis huomattvasti ennen tv-julkisuutta joten en olisi siis päässyt teeveeseen tätä kautta. Sokkotreffit eivät kuitenkaan koskaan toteutuneet. En muista syytä miksi.

Horst: laitan tuon tiedon sinulle henk.kohtaisesti asian arkaluontoisuuden vuoksi. Vaimot kun eivät kai oikein aina ymmärrä tätä äijien huumoria...

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluan saman infon kuin Horst!

Norppa kirjoitti...

Mikä osa tuosta hiusläpästä oli sitä huumoria?

ja se Noora on myös tutun tuttuja, joten ne sokkotreffit voidaan varmasti vielä järjestää. Tosin..tai no, ei mitään. Pitää kysyä onko sillä nykyään lyhyet vai pitkät hiukset.