perjantaina, helmikuuta 01, 2008

XZ - sopii myös meille miehille!

Joo, joo. Uskotaan. Nyt tiedetään miksi viime kesänä pahemmin ollut treffiseuraa. Sain jonkin verran palautetta uudesta hiuskuontalostani kesällä. Lähinnä veljeltäni (jonka mielipiteet eivät ole siis koskaan mitenkään minua kiinnostaneet) sekä mm. Minkki P:ltä. En tiedä tarkkaa syytä siihen miksi annoin tukan kasvaa, mutta kai se oli muutoshalua pikkasen vaikean ihmissuhdejakson jälkeen.

Tänään näin lounaalla ex-tyttöystäväni (se vaikea ihmissuhdejakso). "Olet sitten palannut vanhaan hiustyyliin. Hyvä! Sopii paremmin." Ei se tota sanonut kesällä, vaan sanoi "Toihan on ihan kiva...". Kosto? Tunnusti kuitenkin puhuneensa pahaa hiuskuontalostani selän takana ystävättärensä kanssa. "Onhan se vähän hintahtava." olivat tytöt jutelleet.Kiva! Olen koko kesän ollut siis Teuvo Lomanin habituksella varustettu makkarasta ja kaljasta tykkäävä vannoutunut Tapparan mies. No joo joo ja kerran vielä joo! Uskotaan! Enkä kiellä sitä enää itsekään. Aika epäonnistunut kokeiluhan toi oli, mutta so what! Kaikkea pitää kokeilla, paitsi kansantanssia ja vanhaa miestä!

Ja pari päivää sitten kehuttiin, että on se niin hyvä kun osaat nauraa itsellesi. Niin, ei oo vaikeaa. Kaikilla muillakin tuntuu olevan helvetin hauskaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lesson number one: älä koskaan kuuntele tai rekisteröi vaikean ihmissuhdejakson kommentteja itsestäsi

Anonyymi kirjoitti...

Joko sä nyt viimein uskot että mun suorat kommentit eivät aina ole v****lua vaan ne on tarkoitettu ihan sun omaksi parhaaksesi? ;)