perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Hyvä Ike!

Kyllä oli hyvä että ehdin kehua Ikeä viimeisessä kirjoituksessani....mutta eihän vanha koira uusia temppuja opi. Ei ainakaan tämän päivän Iltalehden mukaan. Mistä hitosta se löytää noita? Ike otti juuri vahvan kiinnityksen vuoden Jorma äänestyksessä. Ehdokasasettelu kestää aina 25.4. asti ja tällä hetkellä mukaan on ehdotettu Iken lisäksi Jari Hedman (jätkä sen kun porskuttaa) sekä Rane (1000 naista 20:n vuoden avioliiton aikana, mutta missään ei mainita oliko vaimo yksi niistä).

Edessä Levin viikonloppu. Firman reissu. En aio osallistua tänäkään vuonna miesten perinteiselle viisikymppiselle. Jätän sen rouvan ihan muiden huoleksi. Sitä paitsi aikaisempien vuosien perusteella pitää olla vähintään 40 vuotias ja kalju jotta voi joutua miesten perinteinen viisikymppinen saaliiksi. En täytä kumpaakaan kriteeriä - ainakaan vielä...Sen sijaan murtomaasukset mukaan koska polvi ei kestä vieläkään alamäkilaskua. Palaan asiaan maanantaina, jos naula on irronnut päästä jo silloin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tai mitä nämä Hedmanit ovat? En ollut ikinä kuullutkaan mistään Hedmaneista ja yht'äkkiä silmille rävähtää näiden Hedmanien avioero ja juttua jatkuu viikkotolkulla.

Hanna Kopra kirjoitti...

Pääasia kuitenkin, että Nykäs-Tapoloiden selibaatti on loppunut.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja ulkomailla sitä sattuu ja tapahtuu. Monen aukeaman juttu lehdessä ja otsikkona punaisella: Angelina JOlie niisti lastensa nenät! Hei, kuka muukaan sen tekisi... ehkä olisi oudompaa jos ei niistäisi?

t. kotirouva

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden jormaksi se lehdistössä aaveena esiintynyt Johanna Tukiaisen 'toistakymmentä vuotta vanhempi miljonääriavomies'! Mitäköhän silläkin on liikkunut päässä kun on naisvalintansa tehnyt...

Jyrki Katainen voidaan sitten valita jormien vuoden bitchiksi. Yksinomaisena perusteluna se, että kehtasi porata teeveessä kuin ämmä.

t. Jorma