sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2008

Silmien paikka

Myönnetään. Jäin kiinni "vieraisiin pöytiin tuijottamisesta" vaikka omassakin pöydässä oli naisseuraa. Ei ole ylpeyden aihe ja "pahoittelen kaikille pöydässä istuneille sekä kokoomuksen kannattajille aiheuttamaani mielipahaa." Vilpittömästi ja aikuisten oikeesti.

Viimeksi vastaavasta asiasta on minulle huomautettu 90-luvun alussa. Olin silloin Kappelissa treffeillä tulevan tyttöystäväni kanssa. Jossain vaiheessa tuijotin pari sekuntia liian pitkään vieraaseen pöytään. Minulle huomautettiin asiasta. Syystäkin. Pahoittelin asiaa. "Älä minulta anteeksi pyydä vaan tuolta naiselta." Öö...hä? Voisiko joku selittää? Keneltä pitikään pyytää anteeksi? Ihan kaikkea ei voi ymmärtää, koska mistään seksuaalisesta häirinnästä ei ollut kyse eikä kuola valunut suustani. Tähän väliin on kyllä pakko lisätä pieni pikantti yksityiskohta ensitreffeiltä kyseisen neidin kanssa (ei siis sen vieraan pöydän vaan tulevan tyttöystävän, nykyään jo entisen. toim.huom!). Kävelimme Katajanokalla parin lasillisen jälkeen. Allekirjoittaneella ei todellakaan ole mikään "palaverirakko" vaan melko usein täytyy etsiä toilettitiloja. No mistään läheltä ei tuota hotelli helpotusta löytynyt, joten ilmoitin seuralaiselleni "kävele vähän matkaa niin mä käyn hoitamassa yhden asian", poistuin noin 50 metrkiä takavasemmalle pusikkoon ja suoritin sen mitä suoritettavissa oli. Mitäköhän se mimmi minussa näki kun treffit eivät vielä tuohon loppuneet ja myöhemmin päästiin styylausasteellekin? Tuli kieltämättä vähän "töpeksittyä" enkä ole syyllistynyt vastaavaan myöhemmin.

Mutta maassa maan tavalla, vai? Sitä mitä vanhemmat edellä sitä nuoremmat perässä. Ike ei ehkä malta pitää näppejään erossa kapulasta, mutta Ike ei ole ainoa jolla on joskus vaikeaa. Rautakansleri Kummolakin on huomannut että jos Koivistolla oli aikoinaan vaikeuksia löytää käsille sopivaa paikkaa niin monella miehellä on vaikea löytää silmillensä luontevaa paikkaa Mutta ei kai tässä muu auta kuin lainata rautakansleri Kummolaa "...johonkin se katsekin on pantava, jos samaan hissiin hyppää naisedustaja tai avustaja rinnat törröllään..." Jos kokoomuksessa on oikeasti tällainen äijäkulttuuri niin ei pidä yhtään ihmetellä miksi muutamat kokoomuksen mieskansanedustajat ovat nyt ryhtyneet vääntelemään sanomisiaan siitä mistä Iken tekstiviesteissä loppujen lopuksi oli kyse. Vaikuttaa siltä, että herrat kyllä tiesivät kyseen olleen "siitä jossain jännittävässä paikassa". C'mon äijät! Todistatte tekemisillänne vain sen, että ero urpon ja uivelon välillä ei ole kovin suuri...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli ihan vaan ajan kysymys.