maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Lokkiongelma lienee kohta kakkiongelma

Olen parin viime vuoden ajan ollut sitä mieltä, että keskustan lokkiongelmaan pitäisi puuttu jopa Kansallisen kivääriyhdistyksen pelivälineillä. Vähintään. Kaikesta cityvihreydestäni huolimatta. Mutta annas olla kun oman terassin kupeeseen on pesiytynyt lokkipariskunta. Kolme munaa siellä näyttää olevan. Olisi suht' helppo hoitaa terassin harjalla ongelma pois asialistalta, mutta ei vaan metsästysviettiä löydy. Ollaan selkeästi liian läheisiä. Minä ja luontoäiti. Niinpä todennäköisesti ulkoistan ongelman huomenna huoltoyhtiölle. Tiedetään: melko säälittävää. Sen jälkeen sitten elän siinä uskossa, että en ole tahrinut käsiäni lokin vereen kun joku toinen on hoitanut ne munat sieltä pois. Voiko ihminen olla yhtään vieraantuneempi todellisuudesta? Tuskin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan ensimmäistä lokin hyökkäystä. Ja niitähän sitten tulee. Älä unohda kuvamateriaalia. MinkkiP

prepe kirjoitti...

Huoltomies tilattu. Huomenna ihminen ja luonto kohtaavat...

Norppa kirjoitti...

Mistä tulikin mieleen, että pitänee kilauttaa kaverille ja kysyä mitä sille yhdelle Lokki Joonatanille tapahtui.. siis sille joka häiriköi mun pihalla pari viikkoa, ja jota metsästettiin pitkin pihaa pahvilaatikon kanssa ja joka loppujen lopuksi pääsi kuntoutukseen Lahteen!!

Prepe kirjoitti...

Täällä keskustassa on selkeesti raaemmat ja suoraviivaisemmat menetelmät...