keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

Pyhitetään ensi viikonloppu Ari Vataselle

Sitä saa mitä tilaa! Kylmä on paha asia. Lämmin on hyvä asia! Vihdoinkin joku kertoi totuuden. Koska ensi viikonlopuksi on ennustettu kunnon helteitä, voidaan nyt empiirisestikin todeta miten umpimieliset ja sisäänpäin sulkeutuneet suomalaiset muuttuvat kuin salaman iskusta avoimiksi ja hymyileviksi eurooppalaisiksi. Lämmin on h-y-v-ä asia!!!

Eurovaaliehdokas Ari Vatanen oli siis oikeassa. Eikä tähän tarvittu mitään korkeampaa koulutusta. Miksi olisi tarvittu? Tuupovaaran ammattikoulun autoteknikko linjalla sylinterin kannen tutkiskelu loi riittävän tietopohjan ymmärtää maailmaa ja elämää. Ei ihminen maapalloa lämmitä, aurinko maapalloa lämmittää, toteaa autoteknikko Vatanen. Mitäköhän seuraavaksi? Ehkä paavillinen "Ei kondomi Aidsilta suojaa". Ehkä.
Jeesushan on helluntalaisen Arin hyvä ystävä. Rehellisesti sanottuna en tiedä. Mutta minun ei kuulukaan tietää. En nimittäin ymmärrä autoista mitään.

2 kommenttia:

Aija kirjoitti...

En nyt tähän hätään keksinyt mitään konstia mennä lähteille ja tarkistaa asiaa, mutta käsitykseni mukaan Ari Vatanen ei ole helluntalainen, vaan ihan "normaali kirkkouskovainen". Hän on kokenut uskonnollisen heräämisen ja puhunut näistä asioista toki varmasti enemmän, avoimemmin ja värikkäämmin kuin me muut suomalaiset tavalliset kirkkouskovaiset.

Mulla ei siis ole tarvetta puolustella tms Vatasta, eikä nyt toitottaa sitäkään, että ev.lut. kirkkokin on olemassa, piti nyt vaan mennä kommentoimaan, kun kuvittelen jotain tietäväni ;) Ja jäi kyllä mietityttämään, että mistähän pääsisin tarkistamaan tämän asian.

prepe kirjoitti...

Aija,
Siis eihän mulla mitään Jeesusta vastaan ole. Tässä vain hieman kärjistettiin asiaa, jonka hevosmiesten uutistoimisto on joskus tietooni tuonut. Pitänee ottaa selvää. Ehkä kokoomuksessa tietävät.