keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Miesten ruokavaliosta

Olen jo usean kuukauden ajan ihmetellyt millaista mättöä kollegani oikein suuhunsa laittavat. Onko kyseessä kenties vain yksi vai sittenkin useampi kollega, joiden ruokavalio ei välttämättä sisällä ravintoympyrän kaikkia osasia tasapainoisessa suhteessa toisiinsa.

Ihmetykseni on saanut alkunsa siitä, että yleensä katson minne kusen. No, käydessäni pomoni (nainen - lienee siis syytön) huoneen viereisessä kaksipyttyisessä miesten wc:ssä päivittäin olen usein, liian usein, joutunut toteamaan sen, että jollakin on todella pahoja ongelmia ruuansulatuksensa kanssa. Enkä viittaa nyt hajuun tai muihin aromeihin vaan ihan empiiriseen näköhavaintoon. Molemmat sylinterit ovat yleensä puolen päivän aikaan niin pahojen jarrutusjälkien peitossa, että melkein on pakko yrittää kusta vaiston varassa ja luottaa siihen, että pytty pysyy tuon lyhyen toimituksen ajan paikoillaan. Oikeesti: jos ei tee mieli muuttaa ruokailutottumuksia ennen aikuisiän diabetestä, niin sitten ei muuta kuin harja kauniiseen käteen ja jynssäämään jarrutusjäljet pois. Kiitos!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sama pätee myös ihan siinä vessassa mitä se sun pomosi käyttää. Ei tunnu löytävän sielläkään se harja kauniiseen käteen. Tulkinta onkin, että ilmeisesti toiset meistä on tottuneet siihen että siivooja siivoaa jäljet kotonakin.

Anonyymi kirjoitti...

En ole koskaan tullut ajatelleeksi että jarrutusjäljet kertoisivat jotenkin epätasapainoisesta ruokavaliosta. Voitko hiukan täsmentä mihin tämän hypoteesin perustat?

Aiheeseen liittyen oli julkaista kirja, nimeltään Paskakirja. Lisätietoja http://www.paskakirja.fi/. Tuossa oiva lahjaidea esim. tärkeille liikekumppaneille.

Prepe kirjoitti...

Horst,

En halua mennä sen tarkemmin asiaan eli paskan koostumukseen tai miten se pönttöön joutuu. Suosittelen kuitenkin lukemaan Kari Hotakaisen Klassikon, jossa on varsin havainnollisesti kuvailtu käytettyjen autojen kauppiaan rasvapitoisen ruokavalion vaikutusta hänen aineenvaihduntaansa.

Anonyymi kirjoitti...

wow! tarkkaa anal..yysiä. olen prepen kanssa täysin samaa mieltä -joten voisitko esim järjestää joku aamu kevyen harjauskurssin. kävisit perusasiat läpi ryhmittäin ja tarkkaavaisesti seuraisit kenen ranneliikkeet ovat siinä määrin harjaantumattomat, että voit luikauttaa läpän: "oliskos syytä sunkin siirtyä salaatteihin?"

Norppa kirjoitti...

Miksi - mä klikkasin itseni tänne...

Prepe kirjoitti...

Norppa: täällä ei puhuta paskaa vaan paskasta! Siinä on iso ero...

Anonyymi kirjoitti...

Olen kyllä lukenut tuon mainitun kirjan ja muistan että kuvaukset ruoansulatusjärjestelmän toiminnasta olivat varsin ansiokkaita. En kuitenkaan muista että tuossa olisi mainittu yhteydestä tuotoksen tarttuvuuteen. Voisi jopa olettaa että rasva toimii tässä samalla tapaa kuin paistinpannulla.