tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Poikain kanssa keskisellä Uudellamaalla

Kun 23 miestä örveltää aamusta yöhön keskisellä Uudellamaalla ei yleensä selvitä ilman fyysisiä tai henkisiä vammoja. Ehkä ikä on kuitenkin tuonut jonkun verran arvokkuutta herrojen käytökseen, koska kertaakaan ei lauantain aikana tarvittu terveydenhuollon ammattilaisten palveluja. Homma lähti liikkeelle hyvissä ajoin Kampissa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta, jota sankari kutsuu kodikseen. Mies puettiin suhteellisen gaymäiseen asuun ja kuljetettiin Kaapelitehtaalle. Bussissa tarjottiin mallia eri tatuoinneista ja miehen ilme oli näkemisen arvoinen kun bussi pysähtyi tatuointimessujen eteen. No: ei nyt sentään. Poika pääsi harjoittelemaan rumbaa varsin tyylikkään tanssiopettajan kanssa. Myöhemmin illalla esiintyneet "tanssinopettajat" eivät olleet ihan yhtä tyylikkäitä...

Tanssin jälkeen matka jatkui aamiaisen kautta kohti Kulloota, jossa ajoimme 90 kuutioisilla minimoottoripyörillä motocrossia. Ei näyttänyt kovin vakaalta touhulta ja bestmankin vetäisi kerran kunnolla pöpelikköön. Positiivinen kokemus vaikka vähän epäilinkin aluksi. Vanhat mopomiehet jyräsivät tässä lajissa.


Kotipizza ja curling, sitten Matinkylän legendaariselle Harkkikselle grillaamaan ja juomaan pussikaljaa. Itse olen viimeksi ollut Harkkiksella 20 vuotta sitten vappuna. Polttarisankari poltti kalsarinsa ja haki uudet mundusillaan puusta. Sitä ennen joku kerkesi kuitenkin piirtää pojalla pajun vitsalla viikset pakaroihin. No: pojat on poikia.

Ilta huipentui Hotelli Vantaalle. Sauna oli hulppea, näkymät...hmm, yksi sana: Vantaa. Pikavisiitti Club Ciccioliinassa - en voi suositella. En vaikka polttarisankari esiintyisi siellä toistekin. Hän oli ehkä paikan ammattitaitoisin ja eroottisin tanssija, kun puoliksi pakotettuna siirtyi tangon varteen tanssimaan. (Mitä kertoo paikasta se, että jurrinen äijä päästetään esiintymään ja muu seurue käy valitsemassa hänelle musiikin....paljon!) Yökerhosta ei paljon muistikuvia. Paitsi valomerkin jälkeen kun joutui vastakkaisen sukupuolen ahdistelun uhriksi. Oli pakko esittää (verbaalisesti toim. huom.) homoa. Sekään ei tuntunut riittävän: "Tulkaa meidän huoneeseen homoilemaan."


Loppu hyvin, kaikki hyvin. Polttarisankari viihtyi ja bussillisesta humalaisia alle nelikymppisiä äijiä kannatti kyllä maksaa....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hotelli Vantaa on oikeasti legendaarinen paikka. Todellinen Sodoma ja Gomorra, jossa on todella vaikea välttää seuran saamista.