perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Neiti, vielä yksi pullo sampanjaa!

Salibandymatsi. Puulaaki sellainen. Tasapeli - taas. Jälkilöylyt Mamma Rosassa. Jälkiruoka Kallessa. Hieno meininki. Pitkästä aikaa. Kiitos järjestävälle seuralle erinomaisesta tarjoilusta. Ja sille yhdelle dillelle joka aloitti sen sampanjan tilaamisen. Töissä kysyttiin "Oliko teillä jotain naisia siellä?" Ei tietenkään ollut. Varatut miehet Kallessa: pakko juoda itse. Kaikki muu katsotaan petolliseksi toiminnaksi. Ei omasta mutta vastapuolen mielestä. Tietty: vähän gaymäistä, mutta hyvä meininki.

Aamu: raskas. Töissä: raskasta ja tehotonta. Kohta asiakastapaaminen. Helpottaa kun asiakas itse halusi tapaamisen iltapäiväksi koska oli eilen baanalla. Kyllä ne viiskymppisetkin osaa. Luo toivoa tähän elämän syksyyn.


Missä olit Horst eilen? Minulla oli Eurocard mukana...Entä ykskin norppa? Oltaisiin tarvittu ohjausta...

5 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Mä en ehkä toivu tästä... Kerrankin asia jossa mä todellakin olisin osannut auttaa..

Anonyymi kirjoitti...

No. Horst aloitti eilen sampanjan juomisen n. puoli kuudelta. Muuan tyyppi oli sitä mieltä että tavallinen sampanja on aika rahvaanomaista. Tunnelma oli bling ja Churchillin vanha viisaus voimissaan.

Kotimatkalla kuljin muuan korttelikapakan ohi. Katsoin sisään. Eksyin huonoon seuraan. Tartuin tuoppiin ja hukuin. Bongasimme Amazonian ihmeen mutta se olikin Karibialta. Ihme olikin uskollinen luojalleen. Voitin vitosen biliksessä. Olin lähellä lähteä Kalleen. Menin kuitenkin kebabille.

Aamu oli raskas. Käteen ei jäänyt juuri mitään paitsi tuo femma. Hyvä että viiskymppiset käyvät radalla niin 20-jotain -ihmisten ei ole pakko.

Anonyymi kirjoitti...

Kaverin polttarivkonloppu takana Turussa ja se sama kundi jatkoi sitä Lansonin kantamista jälleen. Mikäköhän sillä on? Hillittömät setit.

Prepe kirjoitti...

Käytitkö firman korttia?

Anonyymi kirjoitti...

Lauantaina meni vain 2 ploa Mummia Luxissa. Mutta siellähän se on tarjouksessa...