keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Kiitos kaikesta herra Nokian insinööri

Dear Nokian insinööri,

Kiitos kapulasta ja hauskoista soittoäänistä. Kiitos tekstiviesteistä ja herätyskellosta. Kiitos siitä, että olen tavotettavissa missä vain (pl. se pieni katvealue kolmostiellä) ja milloin vain. Olet tehnyt elämästäni täydellisen - melkein...

Kuka vittu teistä on keksinyt sen, että kun kännykän kalenteriin tekee koko päivän merkinnän, niin oletuksena on se, että merkintä hälyttää edellisen päivän aamuna kello 06.00!?!?!! Tänä aamuna sain tietää kello 06.00 että huomenna on vapaa päivä. Ole huoleti: myöskään joulu, juhannus, pitkäperjantai eivätkä vuosilomat ole jääneet huomaamatta. Vastaat varmasti: "Sun täytyy laittaa ne kalenteriasetukset..." Eikä täydy, vitun urpo! Asetusten säätämisestä maksetaan sinulle ja valtioneuvoston jäsenille, ei minulle. Ja sitä paitsi tämä teidän pisneskommunikaattori on yhtä käyttäjäystävällinen kuin sukset liikuntavälineinä Helsingin talvessa että eihän sieltä mitään löydä. Eli: seuraavan kerran kun keksin kännykkään kivan featuren kuten kalenterin, niin voisitko siirtää kelloa vaikka pari tuntia eteenpäin jotta saisin nukkua yöni rauhassa!

Ystävällisin terveisin,


Nykyihminen

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kukaan ole ehdottanut sulle kännykän pitämistä äänettömällä?

Prepe kirjoitti...

Hitto: Taas yksi Nokian insinööri!!!

Anonyymi kirjoitti...

Olen muutaman kerran itsekin herännyt saman ominaisuuden ansiosta joten kyllä asialla tarttis tehdä jotain.

Oman laitteeni kello on myös siitä puolesta ärsyttävä jos siinä vaihtaa tyylikkäästi kaupunkia niin kaikki tapaamiset siirtyvät aikavyöhykkeen mukana. Toki olisi mahdollista siirtää kelloa mutta insinööri sisälläni vaihtaisi mieluummin kaupunkia. Surullista.