torstaina, toukokuuta 31, 2007

Satuhäät?

Muistan teininä pelänneeni, että mitä jos tulenkin uskoon rippikoulussa?!?! Kaverit nauraa kun hihhuloin jonkun asuntovaunun edessä keskellä kaupunkia halleluujaa huudellen ottaen iskuja molemmille poskille...Katsottuani äskenTV-2:lta Satuhäät nimisen ohjelman, jossa kaksi seurakuntanuorta meni naimisiin, ymmärsin, että pelkoni ei ollut turhaa...häissä virtasi mehu (hei: Jeesuskin muunsi veden viiniksi), bändi ei ollut live-bändien aatelia (mutta osasi kyllä virsiä ja veisuja) ja hääleikit olivat juuri sitä itseään (hei: pari bisseä tai viinilasia, niin hääleikkejä ei olisi tarvinnut väkisin väsätä vaan ne olisivat syntyneet ihan itsestään...). Kyllä tietty hengellisyys on aina paikallaan, mutta rajansa kaikella...

Infoa noista ratkiriemukkaista bileistä löytyy täältä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei - mä olen ollut alkoholittomissa häissä eikä ne olleet mitkään seurakuntanuorten häät. Onneksi ei ollut sitten niitä hääleikkejääkään. Mutta en siis suosittele. Kenellekään.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olin taannoin alkoholittomissa häissä. Kaiken huipuksi tarjolla oli vain kasvisruokaa. Tämä oli siis Intiassa. Ei sentään leikkejä. En todellakaan suosittele kenellekään.

Prepe kirjoitti...

Ilo ilman viinaa on siis teeskentelyä...