maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Saunailta - royal onnela?

Saunailta tarjosi taas elämyksiä, mutta ei välttämättä joka lähtöön. Vuoden paras perse jäi äänestämättä. Se yksinkertaisesti unohtui siinä vaiheessa kun jokainen kävi vuorotellen esittämässä fläppitaululla miten Toton pitäisi pelata ja miten Toto nyt pelaa. Jälkimmäisestäkin oli useampaa mielipidettä vaikka jätkät ovat olleet samassa porukassa yli 10 vuotta. Mutta urheilu, ja erityisesti Toto, herättää suuria tunteita. Ainakin miehissä. Pääasiassa saunailta oli toisten nälvimistä, "suuruuden" aikojen muistelemista (mm. allekirjoittaneen ja puheenjohtajan yhteinen alttarihistoria nousi keskustelunaiheeksi, mutta kyse oli siis konfirmaatiosta - ei sen eroottisemmasta) ja loppuvaiheessa jokainen pui vuorotellen omaa ihmissuhdettaan (päättynyttä, nykyistä, tulevaa tai ihan vaan mielikuvituksen tuotetta) kenenkään tajuamatta enää mistä helvetissä edes tässä saunaillassa on kyse, saatikka sitten elämässä. Tai salibandyssä!

Saunaillan virallinen ohjelma oli tämä
18.00 Puheenjohtajan avaussanat

18.05 Bissee ja yllätysmenu

18.10 Kapteenin tervehdys
18.11 Mennyt ja ensi kausi

- pelaajasopimukset ja tulokkaat
- treenit, ottelut & sarja

- kapteenisto

19.00 Mika Korkalainen Trophyn myöntäminen

19.15 Saunaa, löylyä, bissee, kaljaa, basee ja olutta

20.45 Perinteinen paras perse äänestys

21.00 Sumppia ja kahvia

22.00 Ulos - Helsingin viisuhuuuuumaaan!

Ilta päättyi jossain määrin farssimaisesti ravintola Royal Onnelaan, jossa joukkueen rookie
heitettiin kolmen poken voimalla ulos. Ja syy: mustasukkainen poikaystävä ei katsonut hyvällä kun oma tyttöystävä flirttaili rookielle ja haki henkilökuntaa apuun. Tänään pelissä rookie pysyi kuitenkin kaukalossa. Pelirangaistuksia ei jaettu.

Kausi on nyt paketissa. Jokainen vakavasti lajiin suhtautuva melkein nelikymppinen salibandisti(niitä riittää) vetäytyy nyt kesälaitumille ja muiden aktiviteettien pariin. Seuraavaa saunailtaa odotellessa....

Ei kommentteja: