sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Teemu Mäen taiteelle olisi tilausta

Kerrostaloasumisessa on puolensa ja puolensa. Jälkimmäisistä pääsin nauttimaan helatorstaiviikonlopun aikana. D-rapun mutanttininjateiniääliöt eivät ilmeisesti nukkuneet silmäystäkään pariin vuorokauteen keskiviikosta lauantai-aamuun. Oli taas tosi mukavaa kun viiden aikaan yöllä nämä lääkäriäidin pojat kävivät ystäviensä kanssa kovaäänistä debattia. Ja äidin mielestä tämän ei pitäisi häiritä ketään?!?! Ei kai se häntä häiritse kun tämä tapahtuu aina kun hän on päivystämässä. Toisaalta eipä isännöitsijällekään voi antaa kovin korkeitä pisteitä kun tämä show toistuu aika-ajoin eikä noita finninaamaisia gootteja saada kuriin.

Mutta osataan sitä muissakin rapuissa. Lauantai-aamuna kissan kusen haju tunkeutui eteiseeni ja silloin kilahti. Ulos lähtiessäni halusin vaihtaa muutaman sanan toisessa kerroksessa asuvan kissoja omistavan hörhön kanssa, mutta ei ollut kaveri paikalla. Tosin luottamus kanssaihmisiin oli suuri koska kämpän ovi oli sepposen selällään eikä miestä eikä kissoja näkynyt kämpässä tai talon lähiympäristössä. Esitin isännöitsijälle kainon pyynnön kieltää asunnon tuulettaminen rappukäytävään. Jos ei tähän hajuongelmaan saada pian "lopullista ratkaisua" niin kutsun taitelija Teemu Mäen tarkistamaan voisiko niistä kateista tehdä esittävää taidetta. Isännöitisjän mukaan tällä hörhöllä "viiraa yläpäässä" koska keksii jatkuvasti valittamista asioista joita ei oikeasti tapahdu (mitäköhän kaveri sanoo muuten allekirjoittaneesta...?!?) ja en voi muuta kuinm yhtyä kiinteistöalan ammattilaisen tekemään psykoanalyysiin.

Muuten pitkä viikonloppu menikin mukavasti. Uusi statukseni poikamiehenä antaa tiettyjä vapauksia viettää kaikki vapaa-aika golfkentällä. On se niin mukava peli. Pitää sisällään elämän koko kirjon. Suurin osa kierrosta on pelkkää vastoinkäymistä, mutta niiden onnistumisten hetkien takia sitä jaksaa vuodesta toiseen. No, tulihan sitä Kallessakin käytyä yksien varpajaisten jälkeen. Hauskaa oli, mutta kyllä torstai on Kalle -päivä. Ja oli mukava kävellä Bulevardin päästä päähän ja muistaa vasta siellä länsipäässä, että taksinhan voi tilata tekstiviestillä. Toimi!

Ei kommentteja: