tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Bläk is Bläk

Yksi Suomen tunnetuimmista bisnesmoguleista Jenni Dahlman-Räikkönen avasi eilen oman Bläk -klubinsa. Tosin "oma" lienee liioittelua kun Jenniä ei löydy lehtitietojen mukaan yhtiön hallituksesta tai osakasrekisteristä, mutta mitäs tuosta. Eihän Michelin-ukkokaan omista yhtäkään Michelinin osaketta, vai? Ja silti on firman keulakuva. Ok: Jenni on ehkä paremman näköinen, mutta Michelin -ukolle on luotu moninverroin enemmän älliä. Omin avuin (fyysisin toim.huom.) elämässään pärjännyt ja vain rakkaudesta autourheilijaan naimisiin mennyt Jenni on nyt ilmeisesti uransa huipulla. Kysymys kuuluukin: arvostaako joku Jenniä oikeasti? Siis joku muukin kuin ratsastuksenopettaja, kotihintti Marko Björs tai Rita "mulla on miehen ääni, mutta ei se ole ainoa asia joka tekee minusta luotaan poistyöntävän" Tainola.

Bläkin avajaisista kertoi mm. Iltalehti. Kyseisessä artikkelissa playboy-malli (ei kuitenkaan se oikea Playboy toim.huom.) Susanne Penttilä kertoo, että ei ole koskaan joutunut maksamaan sisäänpääsymaksua mihinkään yökerhoon. Susanne hei: kyllä se räntyn esitteleminen amerikkalaisten huoltoasemien lehtihyllyssä voidaan laskea maksuksi. Mutta onhan se Susanne puolustukseksi sanottava, että tuskin allekirjoittanutkaan pääsisi Kisahallin putkaa pidemmälle, jos heiluttelisi mundujaan minkään yökerhon ovella. Sisäpuolella on kyllä joskus poikavuosina eräissäkin varpajaisissa syyllistytty kieltämättä hieman vastaavaan käytökseen, mutta se tehtiin ihan puhtaasta itsensätoteuttamisen ilosta, porukalla eikä kukaan saanut siitä maksua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli ainakin yksi tyyppi mieleen joka sopisi kerrassaan loistavasti tuonne öky-klubin ilmapiiriin vallankin joskus paikalla on nuoria mallityttöjä.

Anonyymi kirjoitti...

Prepe hei - se on SUSANNA ei Susanne.

Norppa kirjoitti...

Prepe on niin kunniaksi suomalaiselle miehelle. Kaikenmaailman heitukat, paljaalla yläosalla tai jopa ihan pusero päällä, saavat kyllä kuulla kunniansa jos yrittävät julkisuuteen kyseenalaisin keinoin!
Pidetään nimi mielessä kun Vuoden tasa-arvo bloggaajaa valitaan..
Mä tuon tänään sulle sen Naisen tien!