torstaina, lokakuuta 18, 2007

I want to choose my feissarit by myself!

Kirjauduin facebook -maailmaan viime viikonloppuna. Ymmärrän kyllä kyseisen palvelun addiktiivisuuden. Itse koen sen lähinnä harmittomana ajanviettona, mutta, mutta....yht'äkkiä alkaa ilmestyä kuin tyhjästä vanhoja luokkatovereita, joihin ei ole pitänyt mitään yhteyttä pariinkymmeneen vuoteen. Ja siihen on yleensä ollut hyvä syy. Nyt pohdin tässä ugrilaisessa protestanttisessa velvollisuudentunnossa, että miten voisi hienovaraisesti ilmoittaa "Hei: en halua että tiedät mitään elämästäni." Kun tajusin, että näitä yhteydenottoja voi tulla, niin poistin välittömästi puhelinnumeroni, kotipaikkakuntani ja kielsin kaiken yhteyden todelliseen minääni vaikka yhdennäköisyyttä kieltämättä on. Hitto: koko ajan sähköpostiin tippuu erilaisia vertailtavuus kyselyitä ihmisiltä joiden kanssa matching oli 0% jo ala-asteella...

Mainittakoon tässä yhteydessä, että Loimaan Norpan kanssa emme ole käyneet samaa koulua (hänhän on Loimaalta, minä astuin jalallani pimeään Varsinais-Suomeen ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten) joten edellä mainitut yhteydenotot eivät koskeneet häntä. Loimaan Norpan kanssa matching on varmasti korkeampi. Sex tools -kyselyn mukaan (Norppa lähetti, minä olen viaton vastaanottaja) matching on 70%...en halua tietää tarkemmista vastauksista sen enempää. Taidanpa palata lukemaan Naisen tietä muutaman päivän jälkeen.

Ja vielä Musen keikasta: oli hyvä, mutta ehkä Killersin keikka iski allekirjoittaneeseen paremmin. Silti eilisessä keikassa oli monta hienoa kohtaa (mm. Starlight, Invincible) ja kaverit on kieltämättä aika taitavia soittajia. Seuraavaksi Kent 6.11. Kuuntelen juuri Kentin uutta levyä ja vaatinee muutaman kuuntelukerran. Ei uppoa meinaan ihan helposti.

4 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Bloggauksesssa yksi kokonainen kappale vain mua ajatellen! Ihanaa!
Tosin, pitäisköhän sun nyt kertoa kaikille tasapuolisuuden vuoksi millasia kyselyjä sä itse lähettelet...

Prepe kirjoitti...

97% match...

Anonyymi kirjoitti...

Eksyinpä pitkästä aikaa sivuillesi, ja pakko kertoa muutama asia. Ensinnäkin, minusta se Musen keikka oli erittäin viihdyttävä. Harmi, etten päässyt The Killersien omalle, silloin osaisin ottaa paremmin kantaa mielipidekysymykseen kumpi oli parempi :) Ja järkytyksekseni voin kertoa, että olin myös kyseisenä jalkapalloiltana samaisessa leipomossa, ilmeisesti onnekseni kuintenkin poistuin jo aika varhain, enkä päässyt todistamaan teidän heilutteluitanne. Thank god :)

-Jaana

Prepe kirjoitti...

Jaana: olitko siis siellä vuonna 1995?