maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Nettipokeri - ei mua varten!

Toinen sairaslomaviikko alkoi. Kuten aikaisemmin olen maininnut, niin leffojan on katsottu jo ihan tarpeeksi. Penkkiurheilu on korvannut urheilun, mutta sen vaikutus elopainoon on selkeästi käänteinen. Ei hyvä. Mitä sitten tekisi?

Kävin eilen moikkaamassa broidin poikia. Kavereilla oli vauhti päällä kuten yleensä. Pienen hengähdystauon aikana veljeni esitteli minulle nettipokerin ihmeellistä maailmaan. Itse olen ollut aina sitä mieltä että koko pokeri touhu on hanurista. Nooo...kuinka kävikään? Golfikin oli aikoinaan allekirjoittaneesta homojen hommaa...

Kirjauduin illalla huvin vuoksi Unibetin asiakkaaksi. Kirjautuminen ei mennyt ihan nappiin. Sähköpostiini alkoi satelemaan kreikankielisiä posteja Unibetiltä. Myös sivusto muuttui perin kyriiliseksi. Olin aika kypsänä. En saanut millään vaihdettua kieltä, koska kreikankielen opintoni ovat jääneet siihen, että ymmärrän mitä Hellas ja kalamari tarkoittavat. Sain kuitenkin lähettyä sähköpostia Unibetiin ja he vaihtoivat kielen englanniksi, jota ymmärrän ainakin fuck you'n ja assholen verran paremmin kuin kreikkaa.

Lopputulema: muutama tunti on nyt vierähtänyt nettipokerin parissa. Ei, en todellakaan ole voitolla, mutta panokset ovat melko pieniä. Ja pysyvät sellaisina koska uhkapelien suhteen en ole ns. pelimies. En ainakaan sen jälkeen kun seiskalla makselin pokerivelkojani mm. tyhjien Ampex -kasettien muodossa luokkakaverilleni muutaman kuukauden ajan. Mutta teeveestä en kyllä aio ruveta seuraamaan Tom Cruise raybaneihin pukeutuneiden hiphopparien bluffausta Petteri Ahomaan selostaessa pelin kulkua taustalla. Tähän uskoisin pystyväni. Enkä vähiten Petteri Ahomaan takia.

Ei kommentteja: