sunnuntaina, marraskuuta 11, 2007

Jorma -dinner

Perjantaina toteutettiin Jormat Junitedin vuonna yksi ja kaksi sovittua periaateohjelmaa kerran kuukaudessa järjestettävästä tapaamisesta, mahdollisuudesta irrottautua hetkeksi arjen oravanpyörästä, tavata muita Jormia ja pitää poikain kanssa hauskaa. No siihen kerran kuussa tapaamissykliin ei olla ihan vielä päästy. Tästä sovittiin muistaakseni vuonna 2002 ja sen jälkeen on käyty kerran keilaamassa, pelattu allekirjoittaneen luona kerran pöytälätkää...lista ei todellakaan ole pitkä.

Palacessa saunottiin ja pöytä oli varattu Sundsman's Krogista. Se ei todellakaan ollut alkuperäinen tarkoitus eikä kuvaa porukan vauhdikkuutta tai illan tasokkuutta millään lailla. Pikkujoulu aika verotti vapaana olevat illallispöydät minimiin. Muussa tapauksessa Sikala olisi ollut todennäköisin vaihtoehto. Vuoden Jormaa ei valittu, mutta kevätretken kohteesta keskusteltiin ahkeraan. Levi vei voiton Amsterdamista. Itämatkat eivät herättäneet suurta vastakaikua. Itsesuojeluvaistoakin tuntuu siis löytyvän. Myös pienesse etumyötäisessä.

Krogista ilta jatkui Hotelli Presidentin Tsupi Tsupi yökerhoon, minnekäs muuallekaan, hä?!?! Ööö...Samuli Edelman ja Hotelli Vantaan kantisporukka. Siinä koko homman juju. Ei siitä hirvittävän paljon enempää eikä lapsenlapsille kerrottavaa. Pikkujouluajasta huolimatta taksin saaminen onnistui helposti. Kiitos pienelle italialaiselle joka nappasi sen ravintola Laulumiesten edestä. Ei, ilta ei missään vaiheessa jatkunut ravintola Laulumiehissä, vaikka mensan testissä se olisikin sopinut vastaukseksi kysymykseen "Täytä puuttuva kohta: Sundsman's Krog, Tsupi Tsupi, ________, Palvelutalo Auringonlaskun ruokala."

4 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Esa Tikkanen? Matti Vanhanen? Tauski? Meri-Kukka Forsius?
Teillä oli ilmeisesti runsaudenpula vaihtoehtojen kanssa.
nimm. montako kirjoitusvirhettä jorma saa mahtumaan yhteen tekstiviestiin?

Anonyymi kirjoitti...

Tsupi Tsupi yökerho - kuvastiko tuo sitten paremmin porukan tasoa?

Prepe kirjoitti...

Noh, noh, noh...Kyllä tekin sieltä vielä itsenne löydätte parinkymmenen vuoden kuluttua ja olette tyytyväisiä kun paikalle sattuu muutama nuorempi kaveri.

Norppa kirjoitti...

Parinkymmenen vuoden kuluttua sellanen nuorempi kaveri tulee koti ovelle. Ei sitä Tsupi Tsupista tarvi lähteä hakemaan. Ainakaan meidän.