maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Loukatun poken kunnia


Vuoden Jorma on valittu. Lisäksi on annettu palkinto elämäntyöstä, rikottu kamera, pari takkia - toinen vain kolme päivää vanha ja mun, yksi kihlasormus hukattu, Piazzan pokea loukattu syvästi, hätänumeroon soitettu ja todettu, että Napakymppi on selkeesti huonompi miesten lehti kuin Jallu. Ja kaikki tämä vain yhden hieman pidemmän viikonlopun aikana! Jormien 10. kevätretki jatkoi tutulla kaavalla, mutta nyt kyllä vähän sattuu.... Jonkinlainen konsensus ensi vuoden kevätretken kestosta on löytynyt: kolme päivää on aivan liikaa näin hyvässä porukassa.

Vuoden Jormaksi valittiin melko yksimielisesti Jani Sievinen. Perustelut olivat seuraavat: jätti Susanna Sievisen, nai Miss Norjaa, styylaa Miss Ruotsin kanssa ja on lähikontaktissa Helena Ahti-Hallbergin kanssa. Se on kuitenkin todettava, että tänä vuonna ehdokkaiden taso oli melko heikko eikä käynti Seiskan kotisivuillakaan auttanut. Kymmenennen kevätretken kunniaksi päätettiin myöntää palkinto elämäntyöstä. Palkinnon sai Matti Nykänen. Tosin Jormien kiintiö suomenruotsalainen esitti tekstiviestillä Helsingforsista vastalauseensa valinnalle perusteluin "naistenhakkaaja, varttihullu, rapajuoppo, dyslektikko, pilleristi, inhimillisen alennustilan henkilöitymä...mutta ainakin tamperelainen!"

Poikien retkeen liittyy aina se, että aamiastarvikkeita ostettaessa mukaan tarttuu myös perinteinen printtimuotoinen miestenlehti. Suomalaisten pornolehtien tasosta puhuttiin paljon, jopa tuiki tuntemattomien kanssa snagarijonossa lauantain ja sunnunntain välisenä yönä. Se todettakoon nyt tässäkin että nykynuorisolla on niin helppoa kun internetistä löytyy vaikka mitä tyydyttämään esipuberteetin (ja myös jälkipuberteetin) tarpeita eikä tarvitse enää jännittää kymmenen kilometrin päässä kotoa olevalla R-kioskilla käyntiä.


Perjantai -iltana tuli todistettua, että raavaan ovimiehenkin kuoren alla sykkii herkkä sydän. Eräs Jormista poistettiin ravintolasta torstain ja perjantain välisenä yönä. Jonkinasteista sananvaihtoa ilmeisesti käytiin kun kyseinen ovimies perjantai-iltana kysyi tältä Jormalta, että "kehtasit sitten vielä tulla tänne". Yritimme selvittää mitä oli tapahtunut, kun ovimies ei edes suostunut kättelemään "tuollaista miestä". Lopulta ovimies suostui valottamaan hieman edellisillan tapahtumia toteamalla (suora lainaus) "Hän käytti mm. sellaisia termejä kuin homo ja kullinimijä..."

Pahoittelen noita loukkaavia sanoja kaikkien Jormien puolesta mutta samalla haluan korostaa, että asiakaspalveluammatissa on menestyäkseen vain pakko hyväksyä se periaate, että asiakas on aina oikeassa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihailtavaa reippautta.

Päätit sitten antaa ladatun aseen kaikkia blogia lukevien asiakkaiden käteen.

Anonyymi kirjoitti...

Uskalsiko se sormuksen hukannut tunnustaa jo kotona? Ja miten sä pystyt hukkaamaan takkisi?! Ja Horst - joko sun silmälasit on löytyneet?

Anonyymi kirjoitti...

Lasit ovat edelleen kateissa ja toivo löytymisestä hupenee varsinkin kun en ole tehnyt asialle mitään yli viikkoon.

Viime perjantaina kunnostauduin ja onnistuin hävittämään kännykän hands freen. Olosuhteisiin nähden tappio oli kuitenkin lopulta pieni. Ja tuokin on kaiketi jo löytynyt.

Prepe kirjoitti...

Minkki P, takki ei ole hukassa vaan onnistuin rikkomaan sen. Voi korjata, mutta kyllähän se ketuttaa.

On tunnustanut ja oli ainakin aamulla vielä elossa.

Anonyymi kirjoitti...

Terästä terästä! Tuntuu siltä, että Piazzan pokella on herkässä tuo ulosheitto. Eikös sisäänheitto ole palveluammatin ykkösasenne?

Olen pari kertaa ollut puhuttelussa tuulikaapissa ja siis tuona turmion torstaiyönä tunnustan, että otimme parit mimmi-divet vastaan, mikä saattoi johtaa siihen, että poken adre lähti lämpenemään...

Anonyymi kirjoitti...

Niin sittenkin löysin jo pysyvästi kadonneiksi luulemani silmälasit. Nostin lattialta mytyssä ollutta t-paitaa ja tuolta nuo tupsahtivat esiin.

Norppa kirjoitti...

Vois ihan hyvin jo perustaa ihan ylimääräisen blogin; "Sattuipa kerran jos toisenkin Piazzalla" Tunnareita vaan jakoon ja tunnustuksia ruudulle. Saattais tulla jopa ruuhkaa..
Toi sormuksen hukkaaminen on kyllä ikuinen kestosuosikki.