maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Golf ja parisuhde


Tässä "asiallista" keskustelua parisuhteen ja harrastuksen yhteensovittamisesta. Keskustelu on tosin melko yksipuolista. Olisiko kirjottajien sukupuolella osuutta asiaan...!? Tärkeästä asiasta, siis golfista - ei parisuhteesta, on paljon mielipiteitä ja vähän oikeaa asiaa. Itsekin joskus parisuhteessa eläneenä tiedän, että golfin ja parisuhteen sovittaminen ei aina ole helppo tehtävä. Alla pari "makupalaa":

"Kyllä minusta aikuisen parisuhteessakin elävän ihmisen tulisi voida pelata golfia kohtuullisessa määrin. Ilmeisesti vaimon koulutus on jätetty tekemättä, oltu tossun alla jo heti suhteen alusta, tai sitten suhteessa on muita ongelmia." Nimim. Clap


"Minun ohjeeni on sama kuin George W. Bushilla: terroristien kanssa ei neuvotella!" Nimim. Johtaja XXL

Lisää "asiallisia" kommenttejä löytyy täältä.




2 kommenttia:

Minkki P kirjoitti...

Tuohon voisi varmasti ottaa vertailukohteeksi minkä tahansa muunkin lajin kuin golfin joka vie enemmän aikaa kuin 1-2 h viikossa. Mä tosin näkisin asian niin, että ongelma on enemmänkin sillä jolla ei niitä aikaavieviä harrastuksia ole. Ehkä jotkut sitten laskevat seurustelun harrastukseksi?

Anonyymi kirjoitti...

avomeripurjehdus on siinä mielessä hyvä aloitus, että koko viikon/viikonlopun kestävät setit pistävät "yhdet illan vendatreenit" siihen kastiin, että "joko sä tulit?". myös viikon regatta ulkomailla on hyvä runtata pari kertaa kesässä menemään, jotta loppuu se iltojen tuijottelu..