tiistaina, kesäkuuta 19, 2007

Lippa takana - taalajäät edessä?

Aamulla punttisalin pukuhuoneessa törmäsin muoti-ilmiöön nimeltä suomalainen lätkäpelaaja. Kasa A- tai B- juniori-ikäisiä teemuselänteitä oli tullut punttisaliharjoitukseen. Vuorotellen, ennen salin puolelle siirtymistä, jokainen veti lippiksen päähänsä lippa taaksepäin käännettynä. Herää kysymys: miksi? Vyölaukun jälkeen on vaikea keksiä mitään niin junttimaisen tyylitöntä kuin suomalainen lätkäpelaaja treenaamassa taaksepäin käännetty lippis päässä. Ja kyse on todellakin vain tyyliseikasta, koska kenelläkään kundeista ei ollut lippis päässä kun tulivat salille (yleisesti ottaen todettakoon, että en katsele punttiksen pukuhuoneessa toisia miehiä - kyseessä oli poikkeustapaus toim.huom.) Eikä kovin monella ollut niin pitkät hiukset että lippis olisi tarvittu pitämään pehko kurissa.

Mutta toisaalta: lätkäpelaajat seurustelevat missien kanssa, minä en. Ehkä tyylissäni on siis vikaa tai sitten minusta naisessa pitää olla jotain persoonallistakin eikä vain Barbie -outlook...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totisesti on maailman menossa huonoon suuntaan. Kenties voisit vedota kuntosalin johtoon pukukoodin luomiseksi.

Itse jouduin tänään kokemaan jotain kenties vielä kauheampaa. Nimittäin, työpaikkani ruokalassa joku toistaiseksi tunnistamaton nuorukainen, ehkä kesätyöntekijä, kulki hip-hop -henkisissä lökäpöksyissä. Missä on kansakunnan tulevaisuus jos perinteikkäissä yrityksissä liikutaan tuollaisissa epämääräisissä vaatteissa?

Prepe kirjoitti...

Horst: tämä pistää todella ajattelemaan. Saman konsernin yrityksessä nämä hip hop zik zak -kesätyöntekijät liikkuvat jopa bermuda shortseissa työajallaan. Eikä uimavalvonta ainakaan toistaiseksi ole kuulunut konsernimme toimialaan!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on sitten täälläkin nähty bermudat. Kyllä harmitti.

Norppa kirjoitti...

mä kyllä väittäisin, että se Barbie-outlook on historiassa peitonnut monta henkevää ja sielukasta kanssasiskoaan..