maanantaina, kesäkuuta 18, 2007

Sinä 18-36 vuotias

Täytän tänään 36 -vuotta. Aamulla joka paikkaa kolotti, silmät olivat turvonneet, sängystä oli erittäin vaikea nousta ja olin hukannut juustohöyläni (asun yksin eikä asunnossani ole vieraat eivätkä tutut viime aikoina piipahtaneet...). Kaikkea tuskin pystyy laittamaan iän piikkiin, paitsi sitä juustohöylä episodia. Eilen ex-temporena pelattu ylimääräinen golfkierros bägiä kantaen vaikutti ruumiin rappeutuneeseen olotilaan. Juustohöylän katoaminen on silti edelleen täysi mysteeri ja viittaa häiriöihin lähimuistin toiminnassa.

Mutta nuoruus ei ole vielä ohi. Yksi vuosi on jäljellä. Näin ainakin mikäli uskoo SYP:n mainosta parinkymmenen vuoden takaa: "Nuori 18-36 -vuotias: Hae asuntolainaa Yhdyspankista!" Minä ainakin uskon. Nyt pitäisi enää päättää miten viettää viimeinen vuosi nuoruutta ennen aikuistum...korjaan: keski-iän saavuttamista. Toiseksi viimeisen nuoruusvuoden loppu ei ollut hirveän lupaava, mutta siitä suunta onkin vain ylöspäin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että sä laitoit ton omakuvan esille kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

On jotenkin hämmentävää että muistat SYPin mainoksen 20 vuoden takaa.

Prepe kirjoitti...

Horst: mitä meillä oli ennen Flooraa? Kop, kop, tosi on!

Norppa kirjoitti...

Löytykö se juustohöylä?

ja ps. Ouuu maiiii goooosh sitä poskisuutelmien(niinkuin uuno turhapuro sanoisi) määrää, jos mä oisin tiennyt että jengi on vanhentunut tässä välissä!!!
ONNEA.