keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2008

Politiikan viikko

Kyllä oli hieno politiikan viikko takana. Kiitos kaikille siihen kontribuoineille. Aloitetaan vähän vähemmälle huomiolle jääneen nuoren naisdemarin edesottamuksista. Miten Maria Guzenina-Richardsonista on hyvin lyhyessä ajassa kuoritunut herkkähipiäinen politrukki. Vai pitäisikö tässä kyseisessä tapauksessa sanoa kökkötraktori. Nimittäion tuoreimman journalisti -lehden mukaan (Joo, ei kuulu jokapäiväiseen lukemistooni, vaan kuulin asiasta Radio Rockin aamuohjelmassa ja siihen oli pakko tutustua. toim.huom.!) tämä koko kansan Maria oli närkästynyt Ruben Stillerille siitä ala-arvoisesta nimittelystä jota harmonisesta-Mariasta tuo Matinkylän Daavidin tähti oli eräässä Yleisradion radio-ohjelmassa käyttänyt. Ruben Stiller oli käyttänyt rouva kansanedustajasta nimitystä sosialidemokraattien imagotemppu. Siis T-Ö-R-K-E-E-T-Ä!!! Siis millaista huorittelua! Jos Guzenina-Richardson olisi pääminsteri niin käräjäoikeuden lautamiehille olisi käyttöä. Mutta ei: rouva kansanedustaja on Yleisradion hallintoneuvoston jäsen ja käytti asemaansa tavalla jota ei kai voi muuksi kutsua kuin vallan väärinkäytöksi. Sisar hento valkoinen oli yhteydessä Yleisradioon ja Ruben Stillerille kerrottiin, että MTV:n ex-juontajan, nykyisen demarien imagotempun käsittelemistä olisi syytä välttää jatkossa. Ja huom: Stiller oli ohjelmassa vieraana, ei ohjelman tekijänä! Hienoa! Onnea valitsemallasi tiellä Maria! Olisiko aika herätä todellisuuteen?

Ja kun ollaan päästy naisiin, niin jatketaan naisista. Kokoomuksessa on menossa hieno ja perinteinen kissatappelu, jossa ollaan lähdetty mykkäkoulun opintielle ja turvauduttu selkään puukotukseen sekä julkiseen mollaamiseen. Hjalliksen ex-vaimo Leena kertoi kirjassaan (missä on yksityisyyden suoja puhumattakaan lukutaitoisten oikeusturvasta toim.huom!) todennäköisesti melko lähellä totuutta olevan näkemyksen Hjalliksen uudesta vaimosta Merikukasta. Hänkin on siis nykyään myös Hjalliksen ex-vaimo ja ex-Vihreäkin, mutta vaihdettuaan puoluetta, kuin vanhaa miestä laverillaan, on tätä nykyä saman puolueen eduskuntaryhmän jäsen kuin Hjalliksen ensimmäinen ex-vaimo. Hienoa! Nyt puhutaan asiaa ja päästään kykypuolueen arvomaailman ytimeen: koti, uskonto ja isänmaa! Perinteiset arvot kunniaan! Kaikista hauskintahan tässä on, että kissatappelun kohteena on pikkuriikkinen leuaton sipoolainen liikemies. Kannattaako?

Ja lopuksi harvinainen puolustuspuhe pääministeri Matti Vanhasen puolesta. Oliko mitään, oliko yksinkertaisesti mitään sellaista syytä minkä takia maailman olisi täytynyt tietää mitä Matti Vanhanen on kirjoittanut Susan Ruususelle tekstiviesteissään? Vastaus on ei tod.!!! Ne olivat yksityisiä seurustelevien ihmisten välisiä tekstiviestejä jotka Suomen unelmien poikamies oli lähettänyt Ikeassa...eiku internetissä tapaamalleen prinsessalle. Asia ei todellakaan ollut sama kuin Lokalahtelaisen keinosiementäjän pojan eroottiselle tanssijattarelle lähettämät tekstiviestit. Keinosiementäjän poika joutui eroamaan siitä syystä että oli yksinkertaisesti menettänyt toimintakykynsä ulkoministerinä plus pettänyt esimiehensä luottamuksen. Kanki-Vanhanen ei kai näin ole tehnyt ja hänelläkin on, kaikesta huolimatta, oikeus yksityiseen viestintään kenen tahansa kanssa.

Ei kai tässä muuta voi todeta kuin että näillä mennään!

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Ai kuinka ihana kirjoitus! Sä Prepe aina löydät kaikesta ne parhaimmat puolet ja tavan kehua vaikka olisit itse henkilön kanssa kansanhiihtolatujen risteyksessä.
Jos 39-vuotias on vielä nuori demarinainen, niin tässähän on vielä mahdollisuuksia vaikka mihin kun tuohonkin on vielä matkaa.
Mutta ihanaa että joku on kuunnellut Stilleriäkin joka on jo vaipumassa muistojen unholaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen mielestäni jättänyt demarit aika hyvin rauhaan viime aikoina + pitänyt Guzeniinaa paitsi ihan hyvän näköisenä niin myös suht järjissään olevana oman sukupolveni tuntojen tulkkina, mutta ei: Guzenina kuunteleekin Radio Suomea! Norppa: eikö tuo nyt sinusta kuitenkin ole vallan väärinkäyttöä?