maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Tyhmiä, mutta hauskoja

Oli aivan pakko katsoa Yle Areenalta Nina Mikkosen ja Jarkko Tontin keskustelu lasten päivähoidosta. Siis tiedättehän. Nina Mikkonen. Maisteri Timo T A Mikkosen vaimo. Mestarikampaaja. Ja s e l k e e s t i kotiäiti isolla k:lla. Sen verran paljon oli kommentteja netissä, että en voinut jättää väliin. Se tässä todettakoon, että itselläni ei ole asian suhteen vahvoja mielipiteitä ja lapsettomana ainakin yritän tarkastella asiaa objektiivisesti.

Rouva Mikkosella oli...sanotaanko nyt vaikka että äärimmäisen vahvat mielipiteet. Päivähoitojärjestelmää verrattiin natsi-Saksan järjestelmään. (Sinänsä kumma vertaus kun isännällä on jonkinlainen fetissi sotilaskuriin ja univormuihin.) Jarkko Tonttia ja "muita vihreitä" syytettiin siitä, että "...te haluatte vapauttaa eläimet...yksikin minkki joka löytyy tarhasta, mutta ihmiset halutaan sulkea sinne." Ja Tontin perustellessa näkemyksensä hyvin ja viitatessa Ruotsissa tehtyyn tutkimukseen oli rouva Mikkosen kommentti "Nollatutkimuksia. Ainoat jotka siellä lisääntyy on maahanmuuttajat." Hieno keskustelu. Mikkosen perhe todella osaa viihdyttää. Tyhmiähän ne on, mutta hassun hauskoja. Erittäin viihdyttäviä. Enemmän Mikkosia televisioon! Jos, ja kun, on siis niin, että rouva Mikkonen ja herra Mikkonen on kasvatettu kotona, niin eipähän tarvitse kahta kertaa miettiä laittaako joskus omia lapsiaan päiväkotiin vai ei....

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan midlen Jari sukua?

Hanna Kopra kirjoitti...

Huutoosi vastataan jo ensi viikon torstaina…

"Perho tuli taloon
MTV3 Klo: 20.00 29.01.2009

Timo T.A. Mikkonen. Anna muuttaa kiistellyn televisiosuuruuden Timo T.A. Mikkosen ja perheen luo Pilvilinnaan Myrskylään. Yhteisasuminen vaikuttaa aluksi hankalalta, mutta lopulta nähdään jopa yhteislaulua lumihangessa. Nina Mikkonen kertoo pariskunnan elämästä median vihan kohteena."

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Hanna. Pakko virittää kaikki nauhottimet 29.1. taajuudelle MTV3.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Hanna. Pakko virittää kaikki nauhottimet 29.1. taajuudelle MTV3.

Hanna Kopra kirjoitti...

Ole hyvä! Me kaikki luotamme, että joku vielä hoitaisi sen YouTubeen… Ko. jakso saa varmaan vuoden parhaat katsojaluvut.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän tärkein uutinen

Anonyymi kirjoitti...

Kauheaa. Hirveän vastenmielinen ja suulas nainen.