tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Sopivasti lihava?

Jaa-a. En ottanut sitä pelkästään kohteliaisuutena. En edes Rukalla. Myönnettäköön, että paino on päässyt hieman kohoamaan. Myönnettäköön, että vika löytyy peiliin katsomalla. Myönnettäköön, että kaikki mitä on kertynyt on kertynyt yhteen paikkaan. Mutta silti...olenko oikeasti "Lihavin laiha jonka tunnen..."?

No, positiivisen sysäyksen se antoi. Lenkkipolkua on kulutettu ja salillekin eksytty. Samalla on eletty jo muutama päivä ilman makeita stimulantteja kuten Fazerinaa, Fanipaloja ja irtiksiä. Pitänee varmaan taas maksaa se 29 egee ja liittyä Keventäjiin. Ainakin Keventäjien testin mukaan tähän olisi syytä.

"Hei,
Painoindeksisi on 26 ja se tarkoittaa, että sinulla on jonkin verran liikaa painoa, ja sinun voi olla hyvä lääketieteellisistä syistä pudottaa painostasi noin 5%. Lisäksi on oleellista, että liikut enemmän ja syöt terveellisesti, jolloin lievästi liialliseen painoosi liittyvät terveysvaarat vähenevät. Ehdotamme, että liityt mukaan Keventäjiin."

No eipä tuota olisi voinut suoremmin sanoa. Ei ollut kyse ainakaan piilomainnonasta. Ja allekirjoitus oli vielä kaiken lisäksi lääkärin. Oliko tämä nyt lääkärin määräys? Ei muuta kuin verkkopankin kautta porkkanasosekeitto porisemaan ja aamulenkille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on kohta ihan oma saitti, mitä voit ryhtyä seuraamaan tulevia treenikertoja silmällä pitäen. MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Ja niiden vinkkien poimiminen on ilmaista. :) MinkkiP

Norppa kirjoitti...

Irtsareita...??