tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Viikonloppu pohjoisessa


Perinteinen firman hiihtoreissu pohjois-Suomeen on taas takana. Rinteen riemut eivät enää kolota reisiä, mutta sielu ja muu kroppa pyytävät edelleen armoa kastelukannumieheltä sekä muilta pikku-ukoilta. Kuka käski hoilaamaan Europen Carrieta (tai siis Teuvo Lomanin tekemää cover-versiota Kari - lähes nelikymppiset miehet osaa olla valtavan leikkisiä) etkoilla ja Final Countdownia yökerhon sulkeutumisen jälkeen? Tai juomaan tuopillisen Guinnessiä jonne oli upotettu Bailey's shotti? Tämän viimeisen taisin kyllä itse asiassa tehdä käskystä. Joku yli nelikymppinen äijä (=kollega) huusi Hullu Poro Areenan yläkerrassa tappajan ilme kasvoillaan "Nyt Prepe juot!". Ja olisihan se ollut epäkohteliasta jättää tarjottu drinkki juomatta.

Levin alppimajat oli täytetty melko tasaisesti firman porukalla. Mutta vain melko tasaisesti....Erityisen kiitollinen taisi olla se 14:n miehen majoittamaa huoneistoa vastapäätä asustanut perhe. Sellainen ihan tavallinen suomalainen ydinperhe viettämässä virkistävää viikonloppua Levillä. Vähän saunaa, skimbausta, pulkkamäkeä, laturetki ehkä jotain kivaa luettavaa (ei kuitenkaan meidän kämpän Erotiikan Maailmaa...), mutta ei...ei voinut kun oli 14 poroa naapurissa! Ehkä Virtaset eivät seuraavalla kerralla säästä sitä viimeistä euroa ja ota äkkilähtöä matkatoimistolta avoimella majoituksella.

Paluulennolla tapoimme tuskissamme aikaa kollegan kanssa. Kun BlueWing oli luettu kolmannen kerran oli lievää tylsistymistä ilmassa.
Siitä se ajatus sitten lähti...Koneen laskeutuessa happinaamarit päähän, kauhistunut ilme kasvoille ja ei muuta kuin happinaamaria vieressä istuvan levotonta unta nukkuvan kollegan kasvoille räpeltämään.....Slaagi olisi ollut näkemisen arvoinen, mutta arvelimme kabiinihenkilökunnan huumorintajun rajalliseksi ja jätimme idean toteuttamatta. Ja olisihan siinä voinut jäädä allekirjoittaneen torstain Geneven lento väliin.

Ei kommentteja: