maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Jack is back ja kokeilemisen arvoinen leikki

Varma kevään merkki on 24:n alkaminen. Jack Bauer is back. Allekirjoittanut on nähnyt kaikki viiden tuotantokauden jaksot (ja nyt siis myös 2 kuudennen). Koukussa ollaan kuin särki mato-ongessa, mutta turha siitä on enää pois rimpuilla. Eihän Jack mikään Amnestyn kunniajäsen ole, mutta hei: se kuka meistä on täydellinen heittäköön ensimmäisen kiven!

Myös neljääkymmentä lähestyvä ystäväni kertoi viikonloppuna mielenkiintoisesta "chicken gamesta" jota on ryhtynyt harrastamaan. Kävellessään erään suuren suomalaisen ostoskeskuksen bulevardia lähes päivittäin, on hänellä tapana aloittaa seuraavanlainen peli, joka muistuttaa jossain määrin baarikyttäilyä (ja miksei myös elämää...). Lähtiessään kävelemään kohti ostosbulevardin toista päätä hän yrittää valita vastaantulijoista yhden henkilön jota panisi. Mutta vain yhden, eikä tätä henkilöä saa enää valinnan jälkeen vaihtaa. Pitää siis päättää ottaako kenties ensimmäisen hyvännäköisen kissan vai josko vastaan tulisi ehkä sittenkin joku, joka on vieläkin parempi...(deja vu toim.huom!) Eikä sukupuolirajoitteita ole! Tosin 100%:lle heterolle se kuulemma aiheuttaa joskus kiusallisen tilanteen kun bulevardi alkaa lähestyä loppuaan ja vastaan tulee enää kaksi miestä...Jompi kumpi on vain pakko valita! Siinä voi yöunet mennä, mutta ahneellahan on tunnetusti paskanen loppu. Anyway: mainio peli jokaiselle leikkimieliselle aikuiselle skupuoleen ja siviilisäätyyn katsomatta. Ja varmasti turvallinen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yritätkö sä väittää ettet puhu itsestäsi?

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa tällä kertaa en.Hieman jopa harmittaa luovuuden puute. Mutta Larun ostarin "bulevardi" on sen verran lyhyt että jos siellä alkaisi kyseistä peliä pelaamaan, niin leikkisi tulella...

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Hanna Kopra kirjoitti...

Siis tääkin pelasti päivän! Taas tiedetään miten "Mitä sä ottaisit"-leikkiä voi soveltaa sisustuslehtien lisäksi.

Olet siis saanut pokaalin! Joita sai jakaa vain kymmenelle!