torstaina, tammikuuta 17, 2008

Unelmien poikamies

Unelmien poikamies. Siis unelmien poikamies. Tuijotin täydelliseksi miessukupuolen edustajaksi valitun 23-vuotiaan karvaturvan naamavärkkiä iltapäivälehden nettisivuilla ja mietin kuinka pihalla olen. Siis oikeesti: unelmien poikamies!? Neidit ja rouvat ikään ja sivilisäätyyn katsomatta, voisitteko kommentoida onko tämä käsityksenne unelmien poikamiehestä (ei, kuvassa en ole minä toim.huom!)? Ensi vaikutelman perusteella on pakko kysyä onko joka tytön unelma päästä roiston näköisen Hunks-tanssijan kainaloon loppuelämäksi? Onko unelmaa viettää viikonloput bilettämässä Royal Onnelassa, stadin ykkösmestassa, unelmien poikamiehen rinnalla ja kesälomalla bailata Ibizalla BB-talon androgyynien kanssa? Unelmien poikamies heittänee ylävitosia koska se on niin vitun coolia ja Seat Ibizan ghettoblastereiden TOP 3:n muodostanevat Tean Tytöt tykkää, Haddaway ja Smurffit. Unelmien poikamies diggaisi kyllä Eminemiä, mutta tuskin voi, koska sehän on kai neekeri. Mutta en tiedä. Ehkä olen väärässä eikä ihmisistä saa tehdä lopullisia johtopäätöksiä pelkän kuvan perusteella. Mutta tässä tapauksessa houkutus oli vain liian suuri.

Ja ne prinsessat. Romantiikan nälkäiset Eloveena-tytöt (sori Raisio: ei ollut tarkoitus loukata tuotemerkkiä) Kaikki niin tavallisia. Liian tavallisia - sori vaan. Ei vetänyt magneetin lailla ruudun ääreen. Luulin jo, että miljonääri-Jussin (eikös se ollut joku persjalkanen savolainen Ville-vaan?) jälkeen oltaisiin ymmärretty, että tietyt ohjelmaformaatit eivät vain sovi tänne Perä-Pohjolaan. Kuvittelin, että The Office- ja Extras -sarjoista tuttu myötähäpeään perustuva huumori olisi fiktiota, mutta ei sattana: faktaa se on täällä meillä! Se on kuulkaa vain pakko hyväksyä ystävät hyvät että meille suomalaisille on tarkoitettu se yksi ja ainoa formaatti: Maajussille Morsian.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin ihmettelin kun näin tyypin, ei tosin olisi pitänyt kun aiempia suomalaisia tosi-tv -tuotantoja muistelee. Tyyppi ei saanut edes parransänkeä ajettua pois ennen kuin lehteen meni. Törkyturpa. On perhana jos unelmien poikamies on miesstrippaaja. Ja kuka uskoo että vahingossa vuodettiin lehteen päivää aiemmin.

En sitten viitsinyt enää kiusata itseäni itse ohjelmaa katsomalla. Netistä kuitenkin löytyi pimujen kuvat ja kolmen rivin 'haastattelut'. Niin haaveillaan hienosta urasta kansainvälisen markkinoinnin parissa. Voi että. Kyllä löytää vakka kantensa.

Kiitokset siis Prepelle osuvasta kommentista. Ehdinkin jo toivoa että asia nousisi esille jollain valistuneella forumilla.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ole rauhassa, minä ainakaan en moisesta kuvatuksesta innostu. Tosin en mä kyllä muistuta noita prinsessa-ehdokkaitakaan...

Anonyymi kirjoitti...

Eminem ei ole neekeri.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Minkkip -kulta: oikeesti. Menikö Kallessa todellakin noin pitkään...? Se oli kuule sarkasmia. Kaveri luulee sitä mustaksi (neekeri oli tässä tyylikeino), koska musiikki on yleisesti mustien musiikiksi tunnustettua hip hopia. Pitää kyllä siitä jumputuksesta, mutta ei pidä rajoittuneisuutensa takia muun värisistä ihmisistä eikä voi siksi myöntää diggaavansa Eminemiä. Yleisestihän on tiedossa että Eminem on valkoihoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei näemmä tarpeeksi pitkään kun sunkin pitää ruveta "kullittelemaan".

Anonyymi kirjoitti...

...on vain yksi unelmien poikamies kullekin unelmien neidolle...

street casual kirjoitti...

Täähän on ihan paras blogi tähän mennessä. Rentoa meininkiä ja oikeita ajatuksia. Mä en kanssa ymmärrä sitä ''unelmien poikamiestä'', tuskin on monen unelma. Jätkä vaan koittaa joka asiassa päästä julkisuuteen. Luin jossain sen ex-tyttöystävän haastattelun ja se sanoi että tämä Antti nauttii varmasti kaikesta saamastaan huomiosta.