sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Vielä pari sanaa panemisesta

Piti laittaa tuollainen raflaava otsikko. On imittäin pakko palata lauantain jälkeen vielä aiheeseen. Ei siksi että olisi jotain uutta ja mullistavaa kerrottavaa. Ei, vaan siksi että lauantai-illan aikana heräsi kysymys siitä ovatko taksimiehet panomiehiä. Miksikö? No, palataanpa Nordensköldinkadulle viime lauantaina noin 20.30. Olimme juuri poistuneet jäähallista Hifk-Tappara ottelusta. Hieno peli vaikka kirvesrinnat hävisivätkin jatkoajalla. Suuntasimme kohti keskustaa ja taksin saimme Urheilukadun ja Nordensköldinkadun risteyksestä.

Kyyti alkoi mutkattomissa merkeissä. Pyysimme kuskia heittämään meidät Mikonkadun Hemingwaysiin. Tämä toimi kuskille merkkinä siitä, että on aika kerrata omaa seksuaalihistoriaa ja panokokemuksia. Hemingways'tä eli Hemarista on kuulemma parin viime vuoden aikan lähtenyt mukaan kolme kertaa kymmenestä nainen, aina croupier. Kysyimme millainen käsi on kotona yleensä jaettu. "Siellä ei oo ollut kuin yksi vaihtoehto...". Koska kuski vaikutti asiansa osaavalta kaverilta, joka ei tunnista sarkasmia/pientä vittuilua, päätimme heittää bensaa liekkeihin ja kysyimme mistä saa Helsingissä parhaiten naista. Vastaus yllätti: "Niin kummalta kuin se kuulostaa, niin ite oon saanut aika hyvin Herkuleksesta." Sehän on gay-mesta, miten ihmeessä? "No siellä on näitä bi-naisia jotka ovat epävarmoja seksuaalisuudestaan. Ne lähtee yleensä helpolla mukaan. Rekkakuski-lesbojen kanssa ei kannata ruveta heilastelemaan. Siinä käy huonosti jos herää niiden välistä. Se voi olla vaarallista....". No mistä muualta Helsingissä saa naisia? "No sittenhän on aina Kalle. Tosin siellä täytyy olla lääkäri saadakseen naista. Merkonomit ja sairaanhoitajat juoksevat lääkärien perässä." Mites Hamlet? "No Hamusta tietenkin...mutta sehän on palomiesten ja poliisien mesta."

Että semmoinen avautuminen sitten vuodesta -72 taksia ajaneelta kuljettajalta (kyllä: pattya -viikset toim.huom.) lauantai-illan ratoksi. Koska meitä hieman epäilytti tämä taksikuskien valtava kysyntä Helsinkiläisbaareissa tarjoutui meille mahdollisuus tiedustella asiaa vapaalla olevalta taksikuskilta Kallessa. Jarppa: onko taksimiehet panomiehiä? Lyhyenläntä ystäväni, joka on joskus ajanut taksia, katsoi sänkensä takaa silmät pyöreinä ja sanoi biitti huulessaan: "Camoon....No ei todellakaan ole!" Ja kuin varmuuden vakuudeksi paikalla oli hänen taksia-ajava ystävänsä. Hän vahvisti Jarpan kertoman. Mutta sana sanaa vastaan eli tiedä häntä ketä uskoa. Taidan kääntyä kuitenkin Jarpan lausunnon kannalle. Kaveri on yleensä sen verrran kovan luokan moottoriturpa että panomiehen maine olisi sopinut habitukseen, ja itsetunnolle. Mutta toisaalta Jarpalla ei ole pattaya-viiksiä eikä lyhythihaista vaaleansinistä kauluspaitaa eli ehkä siksi flaksi ei ole pokien kanssa ollut samaa luokkaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No päädyittekö sinne Herkulekseen? Senkä takia sä et vastannut?

Anonyymi kirjoitti...

No Ei tod! päädytty. Hemingways, Slingari, Kalle ja Lux.

Norppa kirjoitti...

siis Prepe käy nykyään Herkuleksessa? mä luen ajansäästö syistä vaan nää commentsit mutta sehän näyttää riittävän.

Anonyymi kirjoitti...

Älä provosoidu, älä provosoidu, älä provosoidu....tärkeintä että itse tiedät olevasti hetero, tärkeintä että itse tiedät olevasi hetero, tärkeintä että itse tiedät olevasi hetero....No en tod! käy!!!

Norppa kirjoitti...

Koko kirjoitus tiivistettynä:
Prepe&Herkules&taksikuski&paneminen

Anonyymi kirjoitti...

Eiks' yks niistä Village Peoplen hemmoista ollut just taksikuski...?