sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Uusiksen hallissa voi matkustaa pummilla...

Kävin kokeilemassa curling -taitojani viiden vuoden tauon jälkeen. Hyvin olivat tallella. Kivi löysi tiensä usein lähelle nänniä, vastustaja ei päässyt kiviini kovin usein käsiksi ja luisto tuli tutuksi "mitä vanhemmaksi peli eteni". Ohjaajamme mukaan yleensä naiset ovat aluksi parempia pelaajia kuin miehet (lue: Naisten peli? toim.huom.) Tällä kertaa me miehet kuitenkin voitimme selvästi. Curling on ihan hauskaa, mutta ei liian usein. Oulunkylän hallin sosiaalitilat olivat vajaavaiset, mutta meille kerrottiin, että omia juomia saa juoda. Maksutavaksi kelpasi kaikki muu paitsi pankkikortti, luottokortti tai käteinen. Kun olimme poistumassa kenellekään ei tuntunut maksu kelpaavan. Lopulta löysin yhden ohjaajista. Minulla oli 160 EUR in cash, mutta hänellä ei ollut vaihtorahaa. No löysin yhden taskuvitosen ja ehdotin, että hän antaa 5 EUR alennusta. "En valitettavasti voi tehdä niin." tämä nuori ja kieltämättä aika hyvännäköinen neiti vastasi. Pelästyin! Onko Uuspaavalniemi luonut halliinsa pelon ilmapiirin ja johtaako hän halliaan rautaisella otteella kuin puoluetoverinsa Matti Vanhanen omaa kaksinaismoralistista raittiusyhdistystään Suomen Keskustaa...? Minulle tämä sopi koska sain antaa puhelinnumeroni tuolle viehättävälle nuorelle naiselle ja hän soittikin vielä samana iltana, kysyi osoitettani ja...lupasi lähettää laskun kotiosoitteeseeni. Heitin mielestäni hyvää läppääkin, mutta tietysti vain sellaista mitä voi heittää kun oma tyttöystävä on ystävineen viiden metrin säteellä. Suhteemme luonne jäi siis puhtaasti bisnekseksi ja jään odottamaan postia Oberstfuhrer Uusikselta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Perhe-curlingia, sepä somaa. Veikkaan että nassu ois ollut mutrussa jos naiset olisivat vieneet voiton. Ja sitä paitsi sähän olit treenannut lajia, joten sun pitikin olla parempi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö olisi hienoa saada postia Uusikselta. Ostin taannoin Miehestä kertovan kirjan ja tuo oli hauskaa ja sivistävää luettavaa. Naisille tiedoksi, Uusis harrasti aikoinaan myös uimahyppyjä ja mukana oli eksynyt kuva Uusiksista ko. lajin kilpailuvarusteissa.

Norppa kirjoitti...

mua taas kiinnostaa ihan hirveesti että mitäköhän se "hyvä läppä" oli. sitä viime aikoina on kuullut niin vähän.. ;)
Ja mä niin toivon etten ois lukenut tota horstin kirjoittamaa viimeistä lausetta..nyt saa tosissaan tehdä duunia että saa ton mielikuvan pois päänsisältä!

Anonyymi kirjoitti...

No sellasta kevyttä läppää jota voi heittää vieraille naisille oman tyttöystävän läsnäollessa...eli siis todella kevyttä.

Joo. Olen samaa mieltä horstin kommentista. Ensimmäinen assosiaatio on Matti Vanhanen pulahtamassi Susanin kanssa vaanhtokylpyyn verttyneissä Suomen Trikoon tangoissa...