perjantaina, helmikuuta 02, 2007

Witun Windows

Voi perkele. Taas se kävi. Pari viikkoa sitten tietokoneeni meni juntturaan ja jouduin ajamaan käyttöjärjestelmän uudestaan. Onneksi oli tullut tallennettua kuvat parille DVD:lle vuotta aikaisemmin vastaavanlaisessa tilanteessa. Niitä paria tuhatta biisiä iTunesista ei kuitenkaan saatu tällä kertaa pelastettua, joten nyt olen tuonut cd-levyjä ja noin puolet on saatu kahdessa viikossa takaisin iTunesiin...joo: ostan sen ulkoisen kovalevyn, mutta en ihan vielä....Joka tapauksessa nyt ollaan sellaisessa tilanteessa, että kone toimii, verkkoyhteys on olemassa, mutta eilen koneeni vaan päätti estää pääsyni nettiin. Kesken porn...eikun iTunes -operaation.

Näin kävi viimeksikin kun latasin jonkun-fakin-servicepack -kakkosen. Silloin kävi Welhon pojat kattomassa eikä vikaa löytynyt. No viimeksi löysin sen itse. Joku ruutu jossain oli klikattuna tai klikkaamattomana ja esti pääsyn verkkoon. Varmaan löytyy tosi hyvin nyt!!!

Löytysikö apua joltakin niistä tämän blogin lukemattomista lukijoista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa suosiolla unohtaa kaikki service packit. Niistä on vain haittaa. Mieluummin kannattaa pidättäytyä vanhoissa käyttöjärjestelmissä ja vanhoissa koneissa. Vielä paremmaksi elämä muuttuu jos ryhtyy käyttämään Linuxia.

Prepe kirjoitti...

Horst: six packin olen jo unohtanut...nyt pitäisi vielä unohtaa service pack?

Kirjoitan tätä kotikoneeltani joka yht'äkkia löysi taas yhteyden nettiin. Kyllä automaatio on ihmeellinen asia....

Anonyymi kirjoitti...

Luulisi että mies tuossa iässä jo ymmärtää että kaikki uusi on pahasta. Poikkeuksiakin tietysti on. Onhan vaikka mäyräkoira tosiaan sixpäkkiä käytännöllisempi ja hauskempi ratkaisu.