tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Mikko ja Jaana

Suomen euroviisujuontajat on sitten valittu. Suomalaiseen kansanluonteeseen kuuluu, että kohta joku alkaa vänkkäämään, että "millaisen kuvan me annamme valitsemalla tytöltä näyttävän pojan ja suomalaiskuubalaisen hillerin" euroviisujen juontajaksi? Mitä muu maailma eli erityisesti euroviisuista pitävät venäläiset, turkkilaiset, saksan turkkilaiset, vogulit, virolaiset, serbit ja ostjakit ajattelevat meistä suomalaisista näiden valintojen jälkeen...?

Oikeasti: Minusta Mikko Lempilampi on pelottavampi kuin Loordi, ja Jukka Kuoppamäki on pelottavampi kuin Mikko Leppilampi...ei, en aio kertoa mihin suosikkini Matti Vanhanen sijoittuu tällä janalla, koska kisa kärkisijasta on sen verran tiukka, niin jätän sen jokaisen itsensä päätettäväksi.

Aikuisten oikeasti on melko yhdentekevää kuka euroviisuja juontaa. Olen nähnyt sekä Jaanan että Mikon livenä. Jaana näyttää televisiossa paremmalta ja Mikko näyttää tytöltä sekä televisiossa että livenä. Ja Mikon jutut ovat ainakin televisiossa todella paskoja. Jaanasta en oikein osaa ottaa selvää, mutta ei ne ainakaan huonompia voi olla kuin Krisse Salmisen. Ja jos joku vänkää vastaan, niin Krisse Salmisen blondirooli on aikansa elänyt ja vitsit naiiveja, joten pulinat pois!

Toisaalta miksi ei tehty jotain repäisevää kuten viime vuonna. Oltaisiin pistetty viime vuotta paremmaksi ja valittu joku, joka käyttää enemmän maskia kuin Loordi. Ehdokkaita on useita: Rita Tainola, Sedu Koskinen, Meiju Suvas, Ilkka Lipsanen, Saija Varjus, Hannele Lauri vain muutama mainitakseni. Kaikki rotukissoja. Myös Sedu joka on Valkeakosken harmaa pantteri (Panthera Uncia Sedu K) ja Ilkka Lipsanen, joka on kuuluu rauhoitettuun lajiin eli Lehtisaaren Hietakissoihin (Felis Margarita a Gross D). Ei hemmetti: Kaarina Kivilahti meinasi unohtua! Sori Kake, ei toistu! Ja tyttäresi kanssa, joita joissakin lehdissä mainostetaan kaunottariksi, mutta käynti optikolla voisi auttaa myös tuon kirjoittanutta toimittajaa.



Tämän jutun kirjoittamisen aikana en kuullut yhtään uutista eräältä kollegaltani, koska päivän ykkösaihe, -39,9 astetta Sallassa, oli kuulutettu jo aikaisemmin....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Don't worry - kyllä "Totuuden Torvi" ehtii törähtää vielä useaan otteeseen tänään.