perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Pisteet kotiin heti aamusta!


Aamuni alkavat mukavasti kun entinen tyttöystäväni esiintyy eräällä valtakunnallisella kanavalla joka aamu. Niin tänäkin aamuna. Nykyinen tyttöystäväni kysyi minulta aamulla "Oliko hän tyylikäs?" Vain nainen voi kysyä tuollaista, mutta olkoon menneeksi. "Saat sellaisen vastauksen mitä kerjäsit...". Mietin asiaa hetken ja totesin "Njaa...kyllä kai. Loppujen lopuksi aika tavallinen. Kuitenkin hieman tyylikkäämpi kuin sinä..." Pisteet kotiin heti aamusta!

Haluaako joku kommentoida verbaaliakrobatiaani?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoitko OIKEESTI noin? Tolla menolla sulla tulee olemaan todella rattoisa (ja yksinäinen) viikko siellä Ylläksen humppahelvetissä.

Anonyymi kirjoitti...

Prepen naisasiat taitavat olla vähän kuin eräs muinainen tarueläin. Eli jos yhden pään (böönan) huitaisee pois niin tilalle kasvaa (ilmaantuu) n uutta. Niinpä tuota loistokasta verbaaliakrobatiaa voi ainakin kvantitatiivisen kriteerin mukaan harrastaa aivan huoletta.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä samaa kuin Minkki; Kommentoitko OIKEESTI noin? Olet ihan toope! Ethän sä saavuttanut mitään viimeisellä kommentillasi. Maailma on täynnä valkoisia valheita, joista tulee hyvä mieli. Nyt sulla on pitkä ajomatka aikaa selitellä kommenttejasi, usko pois, asia nousee esille.

Prepe kirjoitti...

Arvoisat mimmit - kumpikaan osapuoli ei heittänyt kommenttia tosissaan ja myös toinen osapuoli nauroi sille koska tiesi, että kyseesäs oli vitsi eli läppä eli heitto eli humor!

Anonyymi kirjoitti...

Asia tulee vielä esille...

fogues kirjoitti...

pakko ruveta käyttämään näitä identititeettijuttuja, kun anonyymiä käyttää joku muukin..??!!

Norppa kirjoitti...

Asia tulee esille.