maanantaina, elokuuta 06, 2007

Dos hombres heteros a la playa

Armeijan käynyt mies tietää muutamia heteromiehelle tärkeitä sääntöjä muiden heteromiesten kohtaamisesta. Me, kirveskomppanian (RUK-195 - oli muuten talvirukki eli se tiedoksi teille kaikille ilman mamiksia Haminan metsissä tetsanneille...toim.huom.) miehet noudatamme näitä kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa. Säännöt mm. toisen miehen koskettamisesta ovat varsin yksinkertaiset kuten
  • Halata saa vain joukkuetoveria maalin jälkeen. Muuten halaaminen kuuluu miehen ja naisen väliseen kanssakäymiseen.
  • Normaali tapa koskettaa toisen miehen ihoa on kätteleminen, jossa kämmenpohjat kohtaavat. Muu menee lääpimiseksi.
  • Paidattomana toisen miehen ihoa koskevat vain ammattinyrkkeilijät. Kaikki muu menee kyllä epäilyttävän puolelle.
Sääntöjen noudattaminen voi kuitenkin etelän auringossa johtaa kiusallisiin ja jopa terveydelle vaarallisiin tilanteisiin. Saavuttuamme ensimmäisen rantapäivän jälkeen Nerjassa kämpille nauroin kaverini selälle (ylempi kuva ). Eikö mies enää taivu niin, että ylttäisi rasvaamaan aurinkorasvalla oman selkänsä? Reservin upseeri ja isänmaan toivo. Viimeiseen asti Haminan metsissä treenattu "tappokone". Naurettavaa ja perin noloa! Vaivaako kaveria myös homofobia? Itseänikin vaivaa, mutta silti olen niin notkea, että kyllä aurinkorasva levittyy koko selän alueelle, kun on vain tarkka....vai levittyykö sittenkään... (alempi kuva)?

Yritys oli ainakin ihan hyvä, vähän parempi kuin aseveljellä. Silti on myönnettävä, että hieman vaiheeseenhan tuo UV-säteilyltä suojautuminen jäi. Ei auttanut muuta kuin nöyrtyä ja kiertää sääntöjä. Mutta miten? Julkisesti rannallako? Saattaisi herättää paheksuntaa roomalaiskatolisessa maassa jossa normaalit avioliittoa edeltävät seksisuhteetkin tuomitaan. Vai kämpillä verhojen takana? Tosin sehän tarkoittaa sitä, että yritämme salailla jotain... Ei ollut muuten ihan helppo dilemma ratkaistavaksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kikka nro1: spray-voiteet! Ei tarvitse hieroa pintaan öljyjä, pitää vaan katsoa hieman ennen truuttausta, että mistä tuulee..

Prepe kirjoitti...

Tuo oli kyllä heteromainen vinkki. Kiitos tiedosta!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä auringonotto yleensäkin on metroseksuaalien salajuoni.

Jos haluaa saada vinkkejä kunnon heteromiehen elämään kannattaa lukea Kalle Päätalon kirjoja. Varsinkin Iijoki-sarjan alkupään tuotannossa on hyviä esikuvia.

Akkamaista toimintaa on tuona aikana, s.o. 1920- ja 30-luvuilla ollut mm. terccujen eli terviisien lähettäminen ja välittäminen. Sama koskee kenties vielä suuremmassa määrin myös pussaamista ja kädestä kiinni pitämistä. Ja varmempaa on aina pariskunnallekin kävellä peräkkäin. Auringonottoa ei vielä oltu keksitty.

kesäkissa kirjoitti...

Allekirjoittanut olisi voinut tulla levittämään. Tai vaikka edes sprayaamaan!