torstaina, elokuuta 16, 2007

Kuka pelkää mustaa miestä?

Nyt on kyllä ihan pakko kommentoida. Ensin kuitenkin kiitokset. Kiitos Susanna Sievinen inspiraatiosta. Kirjoittaminen on paljon helpompaa kun kaltaisesi antavat siihen sysäyksen. Aikuisten oikeesti. "Ei vittu!" ajattelin kun näin aamulla Seiskan kannen. Susanna Sievisellä (Moni kysyy varmasi kuka se olikaan. No sen ex-uimarin vaimo jonka lasit tippuivat olympialaisten finaalissa ja pari tuhatta kilometriä uintia meni hukkaan. Kyseessä ei ole siis se sama Susanna joka deittaili värikästä pääministeriämme.) on kuulemma kuuma seksisuhde Göran Porvalin kanssa (Moni kysyy varmasti kuka vitun Göran. No se Göran...joka....ei helvetti: mulla ei oo aavistustakaan mitä se jätkä on elämässään tehnyt! Iso ja musta näyttää olevan. Noilla eväillähän on tunnetusti pärjännyt tietyn tyyppisten naisten keskuudessa...tietysti vaatimuksena on ollut myös tyhjä lompakko. Seurusteliko toi hemmo muuten Linda Lampeniuksen vai Paula Koivuniemen kanssa...? Ei se voinut olla ainakaan toi jälkimmäinen koska silloin Göran Porvali olisi Suomen ulkoministeri.)

Mutta asiattomuuksista takaisin asiaan. Miksi ton näköinen heebe hengailee Susanna Sievisen kanssa? Rahan takiako? En hirveesti laittaisi likoon sen puolesta, että syksyllä ilmestyvä Sievisen ensimmäinen (ja tod. näk. ja toivottavasti viimeinen toim.huom.) kirja Miehen käyttöopas tekisi Susannasta sikarikkaan. Tai sitten ehkä tunne on aito - niin kuin se pelkissä seksisuhteissa aina on. Miksi muuten asiaa pitää julistaa Seiskan etusivulla? Ehkä siksi, että haluaa kertoa "Minäkin saan!" - siis näistä kahdesta Susanna haluaa. Tai sitten sinä Susanna et oikeasti saa vaan kyse on julkisuustempusta jolla kuvittelet tekeväsi itsestäsi miesten keskuudessa haluttavamman (halvan sutturan toim.huom.) ja tyttöpiireissä sosiaalinen statuksesi nousee. Mitä meinaat muuten tehdä seuraavaksi? Ei varmaan kauheesti mene pieleen jos veikkaan, että esittelet itse suunnittelemaasi mustaa dildoa seksimessuilla. Koska haluat myös ulkomaille - kuten varmaan haluat juontajaksi - niin nimeät dildon Goraniksi.

Oikeesti: voiko kukaan olla noin vitun tyhmä?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska eräillekin naisille on huomautettu eräidenkin sanojen käytöstä, on nyt pakko huomauttaa että Miehen elämässä käytetään melko runsaasti sitä yhtä sanaa.

Hanna Kopra kirjoitti...

Mäjen tajuu? Ai dildoa?

Mutta Susannaan. Sehän on jotain 31 vuotta! Miksei se yhtään näytä siltä?! On varmaan kauheeta, jos nimi on Susanna (siis muiden Susannojen mielstä), kun niitä edustaa noi kaks…

Eiks Gorankin ollut uimari? Tai ainakin se on ollut uikkareissa…

Musta oli jännää, että Kätilöopiston rötgenin odotustiloissa oli tänään lehdistä uusimpia, niin Katso ja joku toinen Oho/Seiska…

Prepe kirjoitti...

Kielipoliisi: keskittyisitte oikeisiin rikollisiin. Niihin toimittajiin jotka sanovat Olumpia tai niihin jotka kirjoittavat sydämen kahdella ämmällä.

Pelasin maanantaina golfia neidin kanssa jonka nimi kokonaisuudessaan muistutti sitä pääministerin morsiamen nimeä (ennen kuin hänestä tuli prinsessa Ruusunen). Oli kieltämättä hieman noloa kun kaikki me muut ryhmässä (miehiä) kutsuimme häntä vähän väliä Susaksi (vaikka nimi ei siis ollut Susanna).

Anonyymi kirjoitti...

Susa Sievinen on muuten myös mukana Dollsdancers "tanssiryhmässä". Siis juuri siinä samassa ryhmässä, missä nämä kaksi järkyttävää sutturasiskosta esittelee itseään. Kuvista päätellen Susa on nappaillut muuten Buranaa pikkasen vahvempia nappeja.. sääliksi käy häntä.

Prepe kirjoitti...

Fogues, musta sä näytit aika samalta viime tammikuun ahkon keikan la-aamuna. Su-aamusta lienee turha edes puhua...