keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Matka jatkuu

Kiitos saksalaisen järjestel- mällisyyden onnistuimme Björn Dählien ja Tapiolan italialaisen kanssa hankkimaan liput Brucen Magic -kiertueen keikalle Mannheimiin 2.12.2007. Jostain systä saksalaiset myyvät liput "ennakkomyynnissä" jo ennen varsinaista myyntipäivää. Sama kuvio oli vuonna 2005 kun menin katsomaan Springsteenin soolokiertuetta Hampuriin. Silloin tosin reissulle tuli hieman hintaa kun alkuperäinen konserttipäivä siirtyi 2 viikkoa eteenpäin mutta lentolippuja ei voinut vaihtaa. Oli kuitenkin hintansa väärti.

Mannheimin keikka on yhdeksäs Springsteenin keikkani. Matka alkoi 19 vuotta sitten Kaivopihalla jonottaessamme lippuja Tunnel of Love -kiertueen Tukholman keikalle. Varausnumero jonossa oli 105. Se oli kirjoitettu ruutupaperin palaselle, mutta jonotusjärjestelmä toimi. Liput oli toimitettu Lippupalveluun postitse Ruotsista. Ei ollut internetiä silloin. Ei todellakaan. Äiti oli kieltänyt jonottamisen mutta oli vain pakko mennä. Kannatti. Matka on ollut kokemisen arvoinen. On hienoa kun vielä on asioita jotka oikeasti sytyttävät. Niin kuin 57 -vuotias mies...Kööpenhamina 8.12. on myös korteissa, mutta lippujen saaminen ei välttämättä ole yhtä helppoa kuin Saksassa.

Euroopan 13 keikkaa saanevat jatkoa kesän stadionkiertueella. Mahdollisesti viimeisellä sellaisella. Osa bändistä on jo varsin iäkästä porukkaa. Ehkä siihen on itsellänikin hyvä lopettaa se nuoruus johon kesäkuussa viittasin. Tai sitten elää juuri niin kuin haluaa eikä niin kuin pitäisi. Ehkäpä valitsen juuri tämän vaihtoehdon. Eli Aira Samulin - you haven't seen nothing yet!

Springsteenin uusi levy Magic ilmestyy 2.10.2007. Viikon ajan uusi single Radionowhere on ladattavissa täältä. Suosittelen.

Ei kommentteja: