tiistaina, elokuuta 19, 2008

Ei vain rahanmenoa

Lauantaina unohtunut 60 euroa palautui tililleni tänään. Pankkiautomaatti oli siis imaissut rahat takaisin. Hyvä niin. Aika paljon on nimittäin tullut heitettyä rahaa hukkaan viimeisen parin viikon aikana. Kyllä. Viittaan mm. niihin megasakkoihin. On se muuten kumma, että kaikki naiset joiden tiedän tulleen poliisin pysäyttämäksi vastaavasta syystä ovat selvinneet varoituksella. Missä on kansalaisten yhdenvertaisuus lain edessä? Onko tämä nyt sitä tasa-arvoa? Vaikea kuvitella että kertaakaan varoitusta antamassa olisi ollut naispoliisi. Kyse ei todellakaan ole siskojen välisestä solidaarisuudesta vaan ihan jostain muusta. Vähän ottaa pattiin, mutta koska lasku on jo maksettu niin laitan sen kansiin enkä vaivaa asialla enää päätäni.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä sain kyllä sakot.

Anonyymi kirjoitti...

Jore on muuten saanut muutaman varoituksen... ;)

Prepe kirjoitti...

Siis Jore?! Sille pitäs antaa suoraan punainen kortti! Edelleen epäilen että Jorenkaan tapauksessa ei kyseessä ollut naispoliisi vaan yksi Village Peoplen jäsenistä...

Norppa kirjoitti...

Sakot on tullut tännekin. Nauruhan siinä tulisi jos poliisi alkaisi vakavalla naamalla jotain varoituksia jakelemaan!
Vai olisikohan se sittenkin johtunut siitä, että haastoin viimeksi virkapukuista painimaan.. Tiedä sitä sitten..

Anonyymi kirjoitti...

ps. samalla keikalla taisi sattua myös pieni keskustelun avaus ja kansalaistottelemattomuss poliisin kanssa, joka ei ollut miespuolinen. Hevonen oli kyllä iso ja pelottava mutta viranhaltija selässä oli niin nuivatätsä, että päätin ihan pitää oman passini itselläni.Joku raja sentään.

Hanna Kopra kirjoitti...

Mäkin olen saanut 100 % aina sakot. Siis kerran. Tosin nyt osaisin ehkä hankkia jo varoituksen… Tai sitten saisin lisää sakkoa.

Faija pääsee aina varoitukselle (melkein), mutta mitä se sitten kertoo?

Anonyymi kirjoitti...

Selvinnyt pelkillä varoituksilla, mikä johtunee kuitenkin siitä, että Kärkölän rabbin valtapositio on suurempi kuin Kärkölän nimismiehen!