maanantaina, elokuuta 25, 2008

Miksi ei vetäisi pleksejä?

Vietin rauhallisen ja liikuntarikkaan viikonlopun. Kolme ja puoli kierrosta golfia, paljon yöunta ja yksi olut koko viikonlopun aikana. Ja mitä siitä seurasi? Maanantaina väsytti töissä koko päivän, joka paikkaa jomotti eikä fiilis ollut muutenkaan kovin korkealla. Olo oli siis samanlainen kuin olisi vetänyt parin päivän pleksit viikonloppuna. Ei mitään eroa!

Kaikesta huolimatta ajattelin aloittaa terveellisten elämäntapojen viikot. Todennäköisesti tämän päivän fiilikset johtuivat lähinnä siitä, että kroppa ei enää palaudu samalla tavalla kuin nuoruudessa. Joka tapauksessa nyt ei vähään aikaan alkoholia ja sitäkin enemmän liikuntaa. Ei mitään elämää suurempaa tavoitetta tai määränpäätä. Ihan peruskieltäytymistä paheista. Tässähän voi kokeilla vaikka miltä se pääministerin vapaa-aika maistuu. Kun haen vielä WestBestistä omenamehua, Haloselta pikkutakin ja Ikeasta jonkun muijan sekä luen Päätalon koko Iijoki -sarjan, niin fiilis on "vänän kuin itseään äänestäisi". Vai mikä se nyt oli?

15 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

*haukotus*

Anonyymi kirjoitti...

Mitä siinä t-paidassa oikein luki?

Nora kirjoitti...

Kyllä kannattaakin alkaa kuntoilla, sillä itse ulkoministerin posket ovat sen verran kaventuneet trithlonin ja maratonin treenauksessa, että yhdennäköisyyshän meinaa ihan kärsiä...

Anonyymi kirjoitti...

Pääministeri esiintyi keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessä maatalousnäyttelystä saamassaan lahjapaidassa. Puukauppaan kannustava teksti kuuluu: Metsästä saa pölliä. Jep jep

Hanna Kopra kirjoitti...

Vanha ei jaksa, eihän sille voi tämän ajan ihminen mitään. Mutta oletko kuullut, että 20 vuoden kuluttua syntyvät saattavat elää ikuisesti?! Siis kuolla vain …jos niin päättävät, mutta noin "luonnollisesti" eivät. Mielenkiintoista, eikö?

Muuten, kun olet tuollainen finassinero, niin miten analysoisit mm. taas alkanutta sotapoikain lipaskeräystä? Siis kuinka paljon varallisuutta arvioisit mm. veteraani- ja invaliidiliitoilla olevan ja mitä ne niillä tekevät?!

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi Prepe,
tämä on ihan suosikkiblogejani juuri siksi, että on niin ihanaa lukea tarinoitasi erilaisesta koheltamisesta millon missäkin. Tulee jotenkin niin hyvä fiilis siitä, että joku muukin tekstailee kännissä...ylläri.
Mutta nyt jos vaihdat Kallen karpalomehuun ja alat kertoa miten maailma näyttää niin kauniilta kun kirpeänä syysaamuna sauvakävelee töihin pitkin Lauttasaaren siltaa, niin eihän sitä kestä.
Mutta onnea terveemmälle elämälle silti...

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sara - useamman vuoden Prepen tunteneena voin vannoa, ettei se karpalomehukuuri kauaa kestä.

Hanna Kopra kirjoitti...

Niin ja voisithan sä olla Allun vastakappale, peilikuva, varjopari… Miten sen nyt muotoilisi: Antitriatholonisti vai mikä se oli.

Norppa kirjoitti...

Ensi viikolla Basessa?

Anonyymi kirjoitti...

Onpa vilkasta keskustelua. Ja pelkästään naisia äänessä...mutta niinhän siinä yleensä käy, että ei mies suunvuoroa saa.

En tiedä mitä noilla liitoilla on rahaa. Varmaan hyvään tarkoitukseen menevät. Ja luulisin että toinen noista ajetaan alas ajan kanssa, ellei sitten Ivana innostu lisää ja saadaan lisää apua tarvitsevia tähänkin maahan.

Sara: en tarvitse viinaa säheltämiseen. Onnistuu ilmankin. Ja luulen, että tietyt asiat pitää nyt saada selviksi ennen kuin tartun pulloon seuraavan kerran. Joskus on ihan hyvä puhdistaa vähän ilmaa eikä tällaista ole vähään aikaan kokeiltu. Ja katso vaikka meidän pääministeriä. Raivoraitis ja silti niin saa-ta-nan hauska jätkä!

Ja Minkki P: kiitos kannustuksesta. Ei tässä mitään karpalomehua vedetä. Lounaallakin meni rasvatonta piimää.

Norppa: haukottele vaan. Base saa nyt odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskanpito selvin päin on teeskentelyä. Kyllä se vaan sen kossun vaatii. Vai mitä Norppa?

Anonyymi kirjoitti...

Minkki P: olet oikeassa niin kuin aina. Kyllä se kossua (Kossun?) vaatii, että Prepe on hauska.

Anonyymi kirjoitti...

Päättelen tästä sekä MinkkiP:n että Norpan kommenteista, että ilman kossua kirjoittaja on yhtä hauska kuin pääministeri... Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin onhan siitä pääministeriteristä vasta riemua riittänyt, tähän blogiin ja muuallekin :)

Anonyymi kirjoitti...

No kato Sara Minkki P ja Norppa ei ymmärrä ns. älyllistä huumoria vaan ihan perus paskathousussa pistää porukan nauramaan -meininki on niiden mielestä hauskaa. Mutta hei: pääasiahan että porukka viihtyy...

Anonyymi kirjoitti...

Eihän norpalla ole mitään mikä voisi tulkita huumorintajuksi.

*haukotus*