maanantaina, syyskuuta 15, 2008

Karvaton mies ja "föhntuuli"

Tästä oli pakko kirjoittaa. Anteeksi jo etukäteen. Siinä se seisoi. Noin 170 senttimetrinen kalju uros. Ehkä hieman itseäni vanhempi. Keskellä punttisalin pukuhuonetta. Ei pyyhettä ei mitään. Toisessa kädessä fööni ja toisessa jölli. Ei jumankauta! Kaveri antoi "föhntuulen" kuivattaa sukukalleuksiaan. Ihan muina miehinä. Jotenkin olisin ymmärtänyt tämän jos kaverilla olisi ollut melko tuuhea alavarustus, mutta ei. Mies oli karvaton (jep, palataan edellisen kirjoituksen teemaan). Siinä se kuljetti fööniä sukuelimensä tyvestä tappiin ilmeisesti tarkoituksena kuivata tämä tärkeä elin. Välillä kuivattiin myös persvakoa ja kasseja. Oikeesti. En ollut uskoa silmiäni. Ei saisi tuijottaa, mutta oli pakko. Ok, kaikilla meillä on omat omituisuutemme. Jopa meikäläisellä, mutta niistä ei täällä kirjoiteta. Silti: kaveri ei todellakaan piitannut ympäröivästä maailmasta. Katseli välillä ympärillensä ja jatkoi "kuivattelua". Puuttui vain että olisi viheltänyt "It's a long way to Tipparery..."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau!

Todellisuus on edelleenkin taruakin ihmeellisempää. Uskomatonta.

Anonyymi kirjoitti...

Ja tämä ei siis ollut unta? Kyllä siellä saarella vaan tapahtuu. Kokeilitko perässä?

Anonyymi kirjoitti...

Ei tapahtunut saarella vaan ihan Helsingin ytimessä. Ei, en kokeillut.

Hanna Kopra kirjoitti...

Jos toisella kuule on herkkä iho ja se menee ihan rikki, mikäli pesun jälkeen ei iho saa kunnon ilmakylpyä. Myös vilustinen voi olla syy. Jos oli vaikka ei niin lämmittävät housut.

Tosin oliko sillä oma fööni mukna vai käytössä ihan se talonpuolesta? Koska silloin mä en ainakaan enää tiedä miten suhtautua jos vaikka hotellissa on fööni. Se ehkä pitää wipesilla eka pyyhkiä…